Çameli’de İnşaat Sektörü Masaya Yatırıldı

EKONOMİ 20.01.2020 - 13:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de İnşaat Sektörü Masaya Yatırıldı

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde inşaat sektörü yetkililer tarafından masaya yatırıldı. Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın Önderliği’nde toplanan sektördeki kuruluşlar, inşaatın 2020 yılında tekrar harekete geçmesi, kaliteli inşaat için yapılması gereken adımlar masaya yatırıldı.     Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan önderliğinde gerçekleşen bilgilendirme toplantısına İmar Şehircilik ve Fen İşleri Müdürü Atila Aydın belediyede görevli mimar, mühendis ve ile İmar ve şehircilik görevli memurlar ile Çameli’de ’ faaliyet gösteren Yapı Denetim Firmaları ile mimarlar, inşaat mühendisleri, müteahhitler, taşeron firmalar ve inşaat ustaları olmak üzere inşaat sektöründen kişiler katıldı.     BAŞKAN MİMAR MÜHENDİS VE İNŞAAT USTALARI İLE TOPLANTI YAPTI   Toplantıda Çameli Belediyesi’nin inşaat ruhsatı verme aşamasında karşılaştığı sıkıntılar ile inşaat yerinde kontrolü sırasında karşılaştığı sorunlar ele alındı. Ayrıca yapı denetim firmalarının karşılaştığı problemler ile Çevre ve Şehirçilik Bakanlığının yasalarında yaptığı değişiklikler anlatıldı. Toplantı karşılıklı müzakereler çerçevesinde fikir alışverişinde bulunularak katılımcıların istek ve önerileri görüşülüp tartışıldı. Yapılan bilgilendirme toplantısı ile katılımcılar tarafından gerekli notlar alınarak daha güvenli inşaat yapma adına verimli bir toplantı sağlandı.   Çameli ilçemizin hızla geliştiğini belirten Toplantıda konuşan Başkan Arslan , “Ekonomik olarak Türkiye geneline baktığımız zaman Çameli’mizde inşaat sektörü gerçekten hızlı bir şekilde ilerliyor. Güzel konutlar, görsel olarak, projeler olarak gün geçtikçe kaliteyi daha da arttırarak şehrimize hizmet ediyorsunuz” birlikte yönetim esasının bir gereği olarak davete katılan tüm temsilcilere teşekkür ederek “sektörün ihtiyaçları karşılayan ve ilçemizi geleceğe taşıyan bir imar ve şehirleşme için hep birlikte ve koordineli çalışma içinde olmalıyız.   KAÇAK YAPILARA İZİN VERMEYECEĞİZ   Başkan Arslan İmar ve Mevzuata ve ruhsata aykırı yapılara asla izin vermeyeceğiz Kayıt altına alınması yoluyla yasallık kazandıracağız Kaçak Yapılaşmayla devletimizin ,Bakanlığımızın vermiş olduğu bir karar ve herkes buna uymak zorunda Biz burada bu işi sizlerle beraber el ele, gönül gönüle rahat bir şekilde ivme kazandırmak için buradayız. Belediyemiz, yapı denetim firması, mimarlar ve müteahhitler kendilerine düşen görevi ve sorumluluğu yerine getirecek, vatandaşın işi kolaylaştırılacaktır. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti doğru adımlarla en seri şekilde vermektir  

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde inşaat sektörü yetkililer tarafından masaya yatırıldı. Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın Önderliği’nde toplanan sektördeki kuruluşlar, inşaatın 2020 yılında tekrar harekete geçmesi, kaliteli inşaat için yapılması gereken adımlar masaya yatırıldı.

 

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan önderliğinde gerçekleşen bilgilendirme toplantısına İmar Şehircilik ve Fen İşleri Müdürü Atila Aydın belediyede görevli mimar, mühendis ve ile İmar ve şehircilik görevli memurlar ile Çameli’de ’ faaliyet gösteren Yapı Denetim Firmaları ile mimarlar, inşaat mühendisleri, müteahhitler, taşeron firmalar ve inşaat ustaları olmak üzere inşaat sektöründen kişiler katıldı.

 

 

BAŞKAN MİMAR MÜHENDİS VE İNŞAAT USTALARI İLE TOPLANTI YAPTI

 

Toplantıda Çameli Belediyesi’nin inşaat ruhsatı verme aşamasında karşılaştığı sıkıntılar ile inşaat yerinde kontrolü sırasında karşılaştığı sorunlar ele alındı. Ayrıca yapı denetim firmalarının karşılaştığı problemler ile Çevre ve Şehirçilik Bakanlığının yasalarında yaptığı değişiklikler anlatıldı. Toplantı karşılıklı müzakereler çerçevesinde fikir alışverişinde bulunularak katılımcıların istek ve önerileri görüşülüp tartışıldı. Yapılan bilgilendirme toplantısı ile katılımcılar tarafından gerekli notlar alınarak daha güvenli inşaat yapma adına verimli bir toplantı sağlandı.

 

Çameli ilçemizin hızla geliştiğini belirten Toplantıda konuşan Başkan Arslan , “Ekonomik olarak Türkiye geneline baktığımız zaman Çameli’mizde inşaat sektörü gerçekten hızlı bir şekilde ilerliyor. Güzel konutlar, görsel olarak, projeler olarak gün geçtikçe kaliteyi daha da arttırarak şehrimize hizmet ediyorsunuz” birlikte yönetim esasının bir gereği olarak davete katılan tüm temsilcilere teşekkür ederek “sektörün ihtiyaçları karşılayan ve ilçemizi geleceğe taşıyan bir imar ve şehirleşme için hep birlikte ve koordineli çalışma içinde olmalıyız.

 

KAÇAK YAPILARA İZİN VERMEYECEĞİZ

 

Başkan Arslan İmar ve Mevzuata ve ruhsata aykırı yapılara asla izin vermeyeceğiz Kayıt altına alınması yoluyla yasallık kazandıracağız Kaçak Yapılaşmayla devletimizin ,Bakanlığımızın vermiş olduğu bir karar ve herkes buna uymak zorunda Biz burada bu işi sizlerle beraber el ele, gönül gönüle rahat bir şekilde ivme kazandırmak için buradayız.
Belediyemiz, yapı denetim firması, mimarlar ve müteahhitler kendilerine düşen görevi ve sorumluluğu yerine getirecek, vatandaşın işi kolaylaştırılacaktır. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti doğru adımlarla en seri şekilde vermektir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.