Çameli'de kar nedeniyle araçlar yolda kaldı

DENİZLİ 21.01.2019 - 13:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli'de kar nedeniyle araçlar yolda kaldı

Denizli Çameli İlçesi’nde etkili olan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşatıyor. Denizli Antalya yolu üzerinde yoğun kar yağışı nedeniyle bir süt aracı kaza yaparken, zincirsiz ve kar lastiği bulunmayan araçlar yolda kaldı.   Edinilen bilgiye göre, Çameli İçsesi’nde etkili olan kar yağışı nedeniyle Aliveren Bayrak Tepede mevkiinde meydana gelen kazada kayan süt aracı yoldan çıktı. Yol üzerinden seyir halindeki zincirsiz ve kar lastiği bulunmayan araçlar ise yolda kaldı. Karayolları ekiplerinin yol üzerindeki çalışmaları devam ederken sürücüler yolların temizlenmesini bekliyor.   Yetkililer bu yöne gelen sürücülerin dikkatli olmasını ve zincirsiz yol çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Denizli Çameli İlçesi’nde etkili olan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşatıyor. Denizli Antalya yolu üzerinde yoğun kar yağışı nedeniyle bir süt aracı kaza yaparken, zincirsiz ve kar lastiği bulunmayan araçlar yolda kaldı.

 

Edinilen bilgiye göre, Çameli İçsesi’nde etkili olan kar yağışı nedeniyle Aliveren Bayrak Tepede mevkiinde meydana gelen kazada kayan süt aracı yoldan çıktı. Yol üzerinden seyir halindeki zincirsiz ve kar lastiği bulunmayan araçlar ise yolda kaldı. Karayolları ekiplerinin yol üzerindeki çalışmaları devam ederken sürücüler yolların temizlenmesini bekliyor.

 

Yetkililer bu yöne gelen sürücülerin dikkatli olmasını ve zincirsiz yol çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.