Çameli'de Kırsal Bölgelerde Kar Kalınlığı Yarım Metreyi Buldu

DENİZLİ 23.02.2020 - 14:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli'de Kırsal Bölgelerde Kar Kalınlığı Yarım Metreyi Buldu

Kırsal bölgelerinde kar kalınlığının yarım metreye yakınlaştığı Denizli''nin Çameli İlçesi'nde yolları kapanan 28 mahalleyi, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Şubesi ekiplerinin birlikte başlattığı çalışmalar sonucunda açıldı.   Çameli ilçesinde önceki gün gece yağmaya başlayan kar hem kent merkezinde, hem de kırsal bölgelerinde etkisini göstermeye devam ediyor. Kent merkezinde kalınlığı 10 santimetreye yaklaşan kar kalınlığı kırsal bölgelerinde yarım metreyi buluyor. Etkisini devam ettiren kar tüm yolları kapatırken, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışması sonucu kent anayollarını ve kırsal bölgede bulunan 28 mahallenin yollarını açtı. Kar küreme ve tuzlama yapılan yollarda herhangi bir aksama olmadı . Herhangi bir aksamanın olmadığını belirten yetkililer sürücülerin zincirsiz yola çıkmamalarını söyledi. Özellikle bu gece -10 dereceyi bulması beklenen soğuk havalarla ilgili uyarılarda bulunan yetkililer buzlanma ve donmaya karşı çeşme borularını ve su  saatlerine dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı.      

Kırsal bölgelerinde kar kalınlığının yarım metreye yakınlaştığı Denizli''nin Çameli İlçesi'nde yolları kapanan 28 mahalleyi, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Şubesi ekiplerinin birlikte başlattığı çalışmalar sonucunda açıldı.

 

Çameli ilçesinde önceki gün gece yağmaya başlayan kar hem kent merkezinde, hem de kırsal bölgelerinde etkisini göstermeye devam ediyor. Kent merkezinde kalınlığı 10 santimetreye yaklaşan kar kalınlığı kırsal bölgelerinde yarım metreyi buluyor. Etkisini devam ettiren kar tüm yolları kapatırken, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışması sonucu kent anayollarını ve kırsal bölgede bulunan 28 mahallenin yollarını açtı. Kar küreme ve tuzlama yapılan yollarda herhangi bir aksama olmadı . Herhangi bir aksamanın olmadığını belirten yetkililer sürücülerin zincirsiz yola çıkmamalarını söyledi. Özellikle bu gece -10 dereceyi bulması beklenen soğuk havalarla ilgili uyarılarda bulunan yetkililer buzlanma ve donmaya karşı çeşme borularını ve su  saatlerine dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.