Çameli’de Larva Üreme Alanlarına İlaçlama

DENİZLİ 12.05.2020 - 12:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de Larva Üreme Alanlarına İlaçlama

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde yaz ayı öncesinde haşere ve sineklerin larvalama döneminde yoğun bir ilaçlama programına start verildi.   Çameli’de her gün dezenfekte çalışması yapan Çameli Belediyesi ekipleri, bu çalışmaların yanı sıra havaların ısınmasıyla birlikte ilçenin birçok yerinde sinek ve böceklere karşı larva ilaçlaması gerçekleştiriyor.   İLAÇLAMA ARALIKSIZ ŞEKİLDE SÜRDÜRÜLECEK İlçenin her noktasında hijyen ve temizliği sağlamak için Covid-19 tedbirlerinin bir yandan başarıyla sürdüğünü dile getiren Başkan Arslan, bahar aylarında sivrisinek ve haşerelere karşı halk sağlığının korunması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve birçok bulaşıcı hastalığın kontrol altına alınması amacıyla larva ilaçlamalarının aralıksız sürdüğünü dile getirdi.  

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde yaz ayı öncesinde haşere ve sineklerin larvalama döneminde yoğun bir ilaçlama programına start verildi.

 

Çameli’de her gün dezenfekte çalışması yapan Çameli Belediyesi ekipleri, bu çalışmaların yanı sıra havaların ısınmasıyla birlikte ilçenin birçok yerinde sinek ve böceklere karşı larva ilaçlaması gerçekleştiriyor.

 

İLAÇLAMA ARALIKSIZ ŞEKİLDE SÜRDÜRÜLECEK

İlçenin her noktasında hijyen ve temizliği sağlamak için Covid-19 tedbirlerinin bir yandan başarıyla sürdüğünü dile getiren Başkan Arslan, bahar aylarında sivrisinek ve haşerelere karşı halk sağlığının korunması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve birçok bulaşıcı hastalığın kontrol altına alınması amacıyla larva ilaçlamalarının aralıksız sürdüğünü dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.