Çameli’de M.T.O.Y.K. toplantısı yapıldı

DENİZLİ 24.01.2020 - 11:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de M.T.O.Y.K. toplantısı yapıldı

Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Eğitim Okul Sektör işbirliği M.T.O.Y.K ilçe toplantısı gerçekleşti.   Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de düzenlenen toplantıya Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun ve Oda Birlik Başkanları, Mesleki Eğitimden sorumlu Müdür Hasan Acaboğa ve Kurum Amirleri katıldı.     Toplantıda Okulda yapılan faaliyetlerinin ve çalışmalar hakkında bilgi veren Okul Müdürü Kürşat Yellice, Çameli MTAL Okul Alan ve Dallarını Mesleki eğitimde kalitenin arttırılması, mesleki eğitim görmekte olan öğrencilerin iş yerlerindeki teknolojik yenilikleri yerinde görüp takip edebilmeleri, mesleki eğitimde okul ve sektör arasında uyumlu bir eğitimin sağlanması konular anlatıldı.      

Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Eğitim Okul Sektör işbirliği M.T.O.Y.K ilçe toplantısı gerçekleşti.

 

Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de düzenlenen toplantıya Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun ve Oda Birlik Başkanları, Mesleki Eğitimden sorumlu Müdür Hasan Acaboğa ve Kurum Amirleri katıldı.

 

 

Toplantıda Okulda yapılan faaliyetlerinin ve çalışmalar hakkında bilgi veren Okul Müdürü Kürşat Yellice, Çameli MTAL Okul Alan ve Dallarını Mesleki eğitimde kalitenin arttırılması, mesleki eğitim görmekte olan öğrencilerin iş yerlerindeki teknolojik yenilikleri yerinde görüp takip edebilmeleri, mesleki eğitimde okul ve sektör arasında uyumlu bir eğitimin sağlanması konular anlatıldı.

   
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.