Çameli'de Off Road Kültür Turu Devam Ediyor

SPOR 11.11.2019 - 11:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli'de Off Road Kültür Turu Devam Ediyor

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde Off Road Kültür Turu devam ediyor. Katılımcılar Şehrin keşmekeşini unutturacak yeşillikler içerisinde sık orman ve patikalarda unutulmaz Off-Road safari heyecanını yaşıyor.      Düzençam-Yaylacık Güzergahından giden Safariciler daha sonra Yamaç Paraşütü pist alanına gelerek panoramik manzarayı izledi. Çameli’nin çam kokulu ormanlarında arazi şartlarında eğlenceli dakikalar yaşayan safariciler, Elmalı-Gürsü yaylalarından geçerek Elmalı Mahallesinde kısa bir molanın ardından Emecik Kanyonu gezdi. Akşam saatlerinde biten turda katılımcılar kültür turunu çok beğendiğini ifade ederek, "Keşfedilmemiş birçok noktayı keşfetme imkanı bulduk. Arkadaşlarla normal araçlarla gidilemeyecek yerleri arazi araçları ile ulaşılamayan noktalara kadar giderek yeni yerler keşfetmenin heyecanını yaşadık. Ben safari turunu düzenleyen bizi ağırlayan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" diye konuştular.     DOĞAYI BAZMADAN ROTALAR HAZIRLADIK   Başkan Arslan Çameli’nin doğa güzellikleri açısından eşsiz bir yer olduğunu dile getirdi. Amaçlarının Çameli’nin doğal güzelliklerini bozmamak olduğunu dile getiren başkan Arslan, "Bu nedenle özellikle Jeeplerle gidilebilen rotalar hazırlandı" dedi.    

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde Off Road Kültür Turu devam ediyor. Katılımcılar Şehrin keşmekeşini unutturacak yeşillikler içerisinde sık orman ve patikalarda unutulmaz Off-Road safari heyecanını yaşıyor.

 

 

 Düzençam-Yaylacık Güzergahından giden Safariciler daha sonra Yamaç Paraşütü pist alanına gelerek panoramik manzarayı izledi. Çameli’nin çam kokulu ormanlarında arazi şartlarında eğlenceli dakikalar yaşayan safariciler, Elmalı-Gürsü yaylalarından geçerek Elmalı Mahallesinde kısa bir molanın ardından Emecik Kanyonu gezdi. Akşam saatlerinde biten turda katılımcılar kültür turunu çok beğendiğini ifade ederek, "Keşfedilmemiş birçok noktayı keşfetme imkanı bulduk. Arkadaşlarla normal araçlarla gidilemeyecek yerleri arazi araçları ile ulaşılamayan noktalara kadar giderek yeni yerler keşfetmenin heyecanını yaşadık. Ben safari turunu düzenleyen bizi ağırlayan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" diye konuştular.

 

 

DOĞAYI BAZMADAN ROTALAR HAZIRLADIK

 

Başkan Arslan Çameli’nin doğa güzellikleri açısından eşsiz bir yer olduğunu dile getirdi. Amaçlarının Çameli’nin doğal güzelliklerini bozmamak olduğunu dile getiren başkan Arslan, "Bu nedenle özellikle Jeeplerle gidilebilen rotalar hazırlandı" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.