Çameli’de Pandemi Sonrası İlk Düğün

DENİZLİ 04.07.2020 - 12:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de Pandemi Sonrası İlk Düğün

Çamali’de Covid-19 tedbirleri kapsamında normalleşme süreci ile birlikte 1 Temmuz’da kaldırılan yasak sonrası yapılan ilk düğün merasimine, Balediye Başkanı Cengiz Arslan’da katıldı.   Çameli İlçesi Yaylapınar Mahallesinde, Özen ailesinden Nihat Özen’in kızı Hatice Şengül ile Ramazan Şengül’ün Oğlu Ümit Şengül’ün düğün merasimine, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Belediye Meclis Üyesi İdris Öz ile birlikte Katıldı.     Pandemi tedbirleri sonrası normalleşme dönemi sonrası, İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelgede alınan tedbir kararlarına uyulmak şartı ile 1 Temmuz itibari ile düğün ve nikâh merasimleri başladı. Yasağın kalkmasının ardından ilçede ilk düğün merasimi Hatice ve Ümit Şengül çiftinin düğünü oldu.   Düğün merasimine katılanlar, Covid-19 tedbirleri kapsamından sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun şekilde merasim alanına ateşleri ölçülerek alındı.   Başkan Cengiz Arslan , Pandemi sonrası ilçede gerçekleşen ilk düğüne katıldıklarını ve evlenen genç çiftin mutluluklarını paylaştığını belirterek, “Genç çiftimize bundan sonraki yaşamlarından mutluluk, sağlık ve huzur içinde bir ömür diliyorum. Ailelerine de hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Çamali’de Covid-19 tedbirleri kapsamında normalleşme süreci ile birlikte 1 Temmuz’da kaldırılan yasak sonrası yapılan ilk düğün merasimine, Balediye Başkanı Cengiz Arslan’da katıldı.

 

Çameli İlçesi Yaylapınar Mahallesinde, Özen ailesinden Nihat Özen’in kızı Hatice Şengül ile Ramazan Şengül’ün Oğlu Ümit Şengül’ün düğün merasimine, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Belediye Meclis Üyesi İdris Öz ile birlikte Katıldı.

 

 

Pandemi tedbirleri sonrası normalleşme dönemi sonrası, İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelgede alınan tedbir kararlarına uyulmak şartı ile 1 Temmuz itibari ile düğün ve nikâh merasimleri başladı. Yasağın kalkmasının ardından ilçede ilk düğün merasimi Hatice ve Ümit Şengül çiftinin düğünü oldu.   Düğün merasimine katılanlar, Covid-19 tedbirleri kapsamından sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun şekilde merasim alanına ateşleri ölçülerek alındı.

 

Başkan Cengiz Arslan , Pandemi sonrası ilçede gerçekleşen ilk düğüne katıldıklarını ve evlenen genç çiftin mutluluklarını paylaştığını belirterek, “Genç çiftimize bundan sonraki yaşamlarından mutluluk, sağlık ve huzur içinde bir ömür diliyorum. Ailelerine de hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.