Çameli’de Sera Yolları Düzenleniyor

DENİZLİ 28.05.2020 - 08:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de Sera Yolları Düzenleniyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesine bağlı ekipler Çameli İlçesi Genelinde seralara giden yollarda kumlama ve yenileme çalışmalarına başladı.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “ İlçemizde birçok mahallemizde tarım, başlıca gelir kaynağıdır. Tarımsal üretim hem ilçemize, hem ilimize hem de ülkemize önemli bir katma değer sunmakta. Bu nedenle çiftçimizin, üreticimizin arazisine ulaşımı önemli bir yer tutuyor.     Çameli’nin bir tarım ilçesidir. İlçede yaşayanların örtü altı seracılıkta rol model ilçemiz genelinde çiftçilerimiz seralara giden yolları yoğun olarak kullanmaktadır. Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine sera yolları kumlama ve tesviye çalışmalarımız devam ediyor. Böylelikle onarılan yollar daha kullanışlı hale geliyor. Çiftçilerimize bereketli bir sezon diliyorum. Kumlama çalışmalarından dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederiz” dedi.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesine bağlı ekipler Çameli İlçesi Genelinde seralara giden yollarda kumlama ve yenileme çalışmalarına başladı.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “ İlçemizde birçok mahallemizde tarım, başlıca gelir kaynağıdır. Tarımsal üretim hem ilçemize, hem ilimize hem de ülkemize önemli bir katma değer sunmakta. Bu nedenle çiftçimizin, üreticimizin arazisine ulaşımı önemli bir yer tutuyor.

 

 

Çameli’nin bir tarım ilçesidir. İlçede yaşayanların örtü altı seracılıkta rol model ilçemiz genelinde çiftçilerimiz seralara giden yolları yoğun olarak kullanmaktadır. Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine sera yolları kumlama ve tesviye çalışmalarımız devam ediyor. Böylelikle onarılan yollar daha kullanışlı hale geliyor. Çiftçilerimize bereketli bir sezon diliyorum. Kumlama çalışmalarından dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.