Çameli’de Sosyal Mesafeli 19 Mayıs Töreni

DENİZLİ 19.05.2020 - 10:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de Sosyal Mesafeli 19 Mayıs Töreni

Çameli’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması gerçekleştirildi. Geçtiğimiz senelerde ilçe stadyumunda törenlerle ve gösterilerle gerçekleştirilen tören bu sene korona virüs sebebi ile mesafeli ve sade bir törenle kutlandı.   Bu yıl 101.’si gerçekleştirilen19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreni saat 09:00’da Çameli Gençlik İlçe Spor Müdürü Metin Dağlı, müdürlük çalışanları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şube Müdürü Hasan Acaboğa, siyasi parti temsilcileri katıldı. Program başlangıcında bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Metin Dağlı’nın günün anlam ve önemini anlatan konuşmanın ardından anıta çelenk bırakılması ile tören sona erdi.    

Çameli’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması gerçekleştirildi. Geçtiğimiz senelerde ilçe stadyumunda törenlerle ve gösterilerle gerçekleştirilen tören bu sene korona virüs sebebi ile mesafeli ve sade bir törenle kutlandı.

 

Bu yıl 101.’si gerçekleştirilen19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreni saat 09:00’da Çameli Gençlik İlçe Spor Müdürü Metin Dağlı, müdürlük çalışanları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şube Müdürü Hasan Acaboğa, siyasi parti temsilcileri katıldı. Program başlangıcında bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Metin Dağlı’nın günün anlam ve önemini anlatan konuşmanın ardından anıta çelenk bırakılması ile tören sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.