Çameli’de vatandaşlar kurbanlık hayvan almaya başladı

DENİZLİ 24.07.2020 - 23:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de vatandaşlar kurbanlık hayvan almaya başladı

Denizli'nin Çameli ilçesinde Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte Canlı Hayvan Pazarı'da hareketlenmeye başladı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise Canlı Hayvan Pazarı'nda gezerek incelemelerde bulundu. Denizli Çameli’de Kurban Bayramı’na bir hafta kala hayvan pazarlarında yoğunluk başladı. Birçok vatandaş hayvan pazarına gelerek kurbanlıklarını almaya başladı. Belediye Hayvan pazarı, gerek esnafa ve gerekse vatandaşlarımıza sağlıklı ve Hijyen ortamda alış veriş imkanı sunarken, sosyal mesafe ve korona virüs tedbirleri kapsamında satış yapılıyor.     Canlı Hayvan Pazarı'nda tedbirleri yerinde inceleyen ve vatandaşlarla, kurban satıcılarıyla sohbet eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Canlı Hayvan Pazarı'nda Hayvan pazarının açıldığı günden bu yana, pazar yerinde her türlü tedbirlerin alındı ve vatandaşların rahatlıkla alışverişlerini yapabiliyor. Ben bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın yaklaşan Kurban Bayram'larını kutluyor, sevdikleri ve aileleriyle birlikte sağlıklı nice mutlu bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.  

Denizli'nin Çameli ilçesinde Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte Canlı Hayvan Pazarı'da hareketlenmeye başladı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise Canlı Hayvan Pazarı'nda gezerek incelemelerde bulundu.


Denizli Çameli’de Kurban Bayramı’na bir hafta kala hayvan pazarlarında yoğunluk başladı. Birçok vatandaş hayvan pazarına gelerek kurbanlıklarını almaya başladı. Belediye Hayvan pazarı, gerek esnafa ve gerekse vatandaşlarımıza sağlıklı ve Hijyen ortamda alış veriş imkanı sunarken, sosyal mesafe ve korona virüs tedbirleri kapsamında satış yapılıyor.

 

 

Canlı Hayvan Pazarı'nda tedbirleri yerinde inceleyen ve vatandaşlarla, kurban satıcılarıyla sohbet eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Canlı Hayvan Pazarı'nda Hayvan pazarının açıldığı günden bu yana, pazar yerinde her türlü tedbirlerin alındı ve vatandaşların rahatlıkla alışverişlerini yapabiliyor. Ben bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın yaklaşan Kurban Bayram'larını kutluyor, sevdikleri ve aileleriyle birlikte sağlıklı nice mutlu bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.