Çameli'deki Berber Ve Kuaförlerden 'Corona' Tedbiri

GÜNDEM 20.03.2020 - 19:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli'deki Berber Ve Kuaförlerden 'Corona' Tedbiri

Çameli ilçesinde Kuaförler corona virüsü sebebiyle bir hafta süreli iş yerlerini kapatma kararı aldı.   Dünya’da binlerce ölüme sebep olan ve ülkemizde de onlarca insanda görülen ve 4 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan corona virüsüne karşı önlemler daha da artarak devam ediyor. Çameli'de bulunan Berber ve  kadın kuaförleri korona virüsünün Türkiye’de görülmesi ve vaka sayısının artması üzerine tedbir amaçlı bir hafta süreyle iş yerlerini kapatma kararı aldı.   Önümüzde ki hafta yapılacak olan açıklamalar ve olayın gidişatına göre karar tekrar gözden geçirilerek kapatma tedbirinin devamına ya da sonlanması yönünde karar verileceği öğrenildi.

Çameli ilçesinde Kuaförler corona virüsü sebebiyle bir hafta süreli iş yerlerini kapatma kararı aldı.

 

Dünya’da binlerce ölüme sebep olan ve ülkemizde de onlarca insanda görülen ve 4 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan corona virüsüne karşı önlemler daha da artarak devam ediyor. Çameli'de bulunan Berber ve  kadın kuaförleri korona virüsünün Türkiye’de görülmesi ve vaka sayısının artması üzerine tedbir amaçlı bir hafta süreyle iş yerlerini kapatma kararı aldı.

 

Önümüzde ki hafta yapılacak olan açıklamalar ve olayın gidişatına göre karar tekrar gözden geçirilerek kapatma tedbirinin devamına ya da sonlanması yönünde karar verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.