Çameli'li Genç Mucitler Bilime İz Bıraktılar

TEKNOLOJİ 17.05.2017 - 12:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'li Genç Mucitler Bilime İz Bıraktılar

Çameli İlçesi İmam Hatip Öğrencileri araştırmaya ,sorgulamaya veri toplamaya bilimsel yönetmeleri kullanmaya teşvik etme ve toplumda bilime karşı merak oluşturmak amacıyla " Tübitak 4006 Bilim Fuarları kapsamında Toplantı salonunda Bilim sergisi" açtı.

Çameli İlçesi İmam Hatip Öğrencileri araştırmaya ,sorgulamaya veri toplamaya bilimsel yönetmeleri kullanmaya teşvik etme ve toplumda bilime karşı merak oluşturmak amacıyla " Tübitak 4006 Bilim Fuarları kapsamında Toplantı salonunda Bilim sergisi" açtı.   İmam Hatip Ortaokulunda yapılan TÜBİTAK 4006 Bilim fuarı sergisi açılışına Çameli Kaymakamı Onur Özaydın Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,Çameli Jandarma Komutanı Hamza ÇİL, İlçe Protokolü , Öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.   İmam Hatip Ortaokulu spor salonunda gerçekleşen Tübitak 4006 Bilim Fuarında Fen ve teknoloji alanında toplam 20 proje sergilendiğini ifade eden Oğuzalp proje çalışmalarında 1 danışman öğretmenin nezaretinde deney gösterilerinde ise 26 öğrencinin görev aldığını söyledi.   Fuarda yer alan proje çalışmalarında Şekilleri Döndürme,Pisagor ouzzle, Hafıza Oyunu,Pıramalar Hikaye kitabı,kuklamı yapıyorum,Asansörle işlem,Resfebe sözlük, Mat Tabu scl,Ames Odası,Hava Tahmini,Bilinçli Tüketim,Matematik Ders Saati,Kızlar mı Başarılı Erkeklermi,Okul Nezaman başlamalı,Çatıları nasıl yapalım,Şarkıları öğreniyorum,Altın dikdörtgen,Büyüteç neden daire, Çevremde pi var,Birde böyle hesap yapmayalım adlı projeler yer aldı   Yapılan çalışmaları yerinde gören davetliler, mucitlerin icatlarını tek tek gezerek hazırlanan projeler hakkında bilgi aldılar. Davetlililer , emeği geçen tüm öğrencileri ve Danışman Öğretmen Emine Kocayiğit’i tebrik etti.     ÇALIŞMALARINIZI DESTEKLİYORUZ Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “ Öğretmen ve öğrencilerin gayretli çalışmaları ile ortaya çıkan bu projelerin, bilim ve teknikte yeni buluşlara kapı aralamasını temenni ederiz. İnşallah, gelecek yıl hazırlanacak projelerin hem sayısında hem de niteliklerinde çok daha ciddi bir mesafe kaydetmiş olacağız.   Okul Müdürü Osman Cankaya konuşmasında; “İmam Hatip Ortaokulu olarak 2017 Eğitim Öğretim Yılı’nda 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarı şenliğini düzenledik, düzenlenen şenlikte Matematik alanında projeleri yapıldı. Öğrencilerimiz ve Koordinatör Öğretmenimiz Emine Kocayiğit büyük çaba sarf ederek böylesine güzel bir çalışma sergilediler, ben projede yer alan tüm öğrencilerimize ve öğretmenimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Çameli İlçesi İmam Hatip Öğrencileri araştırmaya ,sorgulamaya veri toplamaya bilimsel yönetmeleri kullanmaya teşvik etme ve toplumda bilime karşı merak oluşturmak amacıyla " Tübitak 4006 Bilim Fuarları kapsamında Toplantı salonunda Bilim sergisi" açtı.

Çameli İlçesi İmam Hatip Öğrencileri araştırmaya ,sorgulamaya veri toplamaya bilimsel yönetmeleri kullanmaya teşvik etme ve toplumda bilime karşı merak oluşturmak amacıyla " Tübitak 4006 Bilim Fuarları kapsamında Toplantı salonunda Bilim sergisi" açtı.

 

İmam Hatip Ortaokulunda yapılan TÜBİTAK 4006 Bilim fuarı sergisi açılışına Çameli Kaymakamı Onur Özaydın Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,Çameli Jandarma Komutanı Hamza ÇİL, İlçe Protokolü , Öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

İmam Hatip Ortaokulu spor salonunda gerçekleşen Tübitak 4006 Bilim Fuarında Fen ve teknoloji alanında toplam 20 proje sergilendiğini ifade eden Oğuzalp proje çalışmalarında 1 danışman öğretmenin nezaretinde deney gösterilerinde ise 26 öğrencinin görev aldığını söyledi.

 

Fuarda yer alan proje çalışmalarında Şekilleri Döndürme,Pisagor ouzzle, Hafıza Oyunu,Pıramalar Hikaye kitabı,kuklamı yapıyorum,Asansörle işlem,Resfebe sözlük, Mat Tabu scl,Ames Odası,Hava Tahmini,Bilinçli Tüketim,Matematik Ders Saati,Kızlar mı Başarılı Erkeklermi,Okul Nezaman başlamalı,Çatıları nasıl yapalım,Şarkıları öğreniyorum,Altın dikdörtgen,Büyüteç neden daire, Çevremde pi var,Birde böyle hesap yapmayalım adlı projeler yer aldı

 

Yapılan çalışmaları yerinde gören davetliler, mucitlerin icatlarını tek tek gezerek hazırlanan projeler hakkında bilgi aldılar. Davetlililer , emeği geçen tüm öğrencileri ve Danışman Öğretmen Emine Kocayiğit’i tebrik etti.

 

 

ÇALIŞMALARINIZI DESTEKLİYORUZ

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “ Öğretmen ve öğrencilerin gayretli çalışmaları ile ortaya çıkan bu projelerin, bilim ve teknikte yeni buluşlara kapı aralamasını temenni ederiz. İnşallah, gelecek yıl hazırlanacak projelerin hem sayısında hem de niteliklerinde çok daha ciddi bir mesafe kaydetmiş olacağız.

 

Okul Müdürü Osman Cankaya konuşmasında; “İmam Hatip Ortaokulu olarak 2017 Eğitim Öğretim Yılı’nda 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarı şenliğini düzenledik, düzenlenen şenlikte Matematik alanında projeleri yapıldı. Öğrencilerimiz ve Koordinatör Öğretmenimiz Emine Kocayiğit büyük çaba sarf ederek böylesine güzel bir çalışma sergilediler, ben projede yer alan tüm öğrencilerimize ve öğretmenimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.