Çameli'nin Turizm Potansiyeli Masaya Yatırıldı

TURİZM 28.01.2020 - 21:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli'nin Turizm Potansiyeli Masaya Yatırıldı

Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret etti. Ziyarette, ilçenin turizm potansiyeli masaya yatırıldı.   Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol ve Başkan Arslan ilçede turizm faaliyetlerini geliştirmek için yapılabilecekler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Çameli Belediyesi Turizm Danışmanı İbrahim Putgül tarafından ilçenin tarihi değerleri, doğal güzellikleri, Belediyemizin yaptığı Turizm ile ilgili festivaller etkinlikler ile ilgili taş konaklarda tanıtım filmi sunumu yapıldı İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol Çameli'nin çevre ve Bölge turizm potansiyeline önemli değerler kattığını geniş bir yelpazesi olduğunu belirterek, "İlçemizde turizm faaliyetlerini geliştirmek adına yapılması gereken ne varsa yapılacak" dedi.     Başkan Arslan ise göreve geldiği ilk günden bu yana turizm alanında birçok projeye imza attıklarını söyleyen ilçenin turizmi ile Denizli ilimize katkı sunduğunu ifade ederek, "İlçemizde bunların yanı sıra tarihi değerleri, coğrafyası ile de öne çıkan bir yer. Bu değerlerimizi tanıtmak ve bölgemize turist çekmek ve Hayri Dev Kültür Merkezimiz içerisinde Hayri Dev ve Kent Müzesi için ön çalışmalar çalışmalarımızı gösterdik sunumu yaptık . Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol sunumdan duyduğu memnuniyeti ve gerekli adımların Bakanlığımız ve Belediyemize işbirliği içerisinde atılacağını dile getirdi.   Ziyaret sonrası Çameli Taş Konakları ve Hayri Dev Kültür Merkezini ziyaret eden Akyol Çameli ilçesine yakışan bir konsept olmuş dedi    

Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret etti. Ziyarette, ilçenin turizm potansiyeli masaya yatırıldı.

 

Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol ve Başkan Arslan ilçede turizm faaliyetlerini geliştirmek için yapılabilecekler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Çameli Belediyesi Turizm Danışmanı İbrahim Putgül tarafından ilçenin tarihi değerleri, doğal güzellikleri, Belediyemizin yaptığı Turizm ile ilgili festivaller etkinlikler ile ilgili taş konaklarda tanıtım filmi sunumu yapıldı İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol Çameli'nin çevre ve Bölge turizm potansiyeline önemli değerler kattığını geniş bir yelpazesi olduğunu belirterek, "İlçemizde turizm faaliyetlerini geliştirmek adına yapılması gereken ne varsa yapılacak" dedi.

 

 

Başkan Arslan ise göreve geldiği ilk günden bu yana turizm alanında birçok projeye imza attıklarını söyleyen ilçenin turizmi ile Denizli ilimize katkı sunduğunu ifade ederek, "İlçemizde bunların yanı sıra tarihi değerleri, coğrafyası ile de öne çıkan bir yer. Bu değerlerimizi tanıtmak ve bölgemize turist çekmek ve Hayri Dev Kültür Merkezimiz içerisinde Hayri Dev ve Kent Müzesi için ön çalışmalar çalışmalarımızı gösterdik sunumu yaptık . Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol sunumdan duyduğu memnuniyeti ve gerekli adımların Bakanlığımız ve Belediyemize işbirliği içerisinde atılacağını dile getirdi.

 

Ziyaret sonrası Çameli Taş Konakları ve Hayri Dev Kültür Merkezini ziyaret eden Akyol Çameli ilçesine yakışan bir konsept olmuş dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.