Çameli Ulusal Kamp Ve Karavan Turizmi İçin Çalışmalar Başladı

DENİZLİ 28.11.2019 - 10:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Ulusal Kamp Ve Karavan Turizmi İçin Çalışmalar Başladı

Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu yönetim kurulu Başkanı Ve Antalya Kamp Karavan Derneği Başkanı Leyla Özdağ,  eşi Akil Özdag ve misafirleri Çameli İlçesini ziyaret etti.   Alternatif Turizmine katkı sağlayan Uzun süredir Kamp ve Karavan Turizmi adına kamp yerleri yapmak istediklerini belirten Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Antalya Kamp Karavan Derneği Başkanı Leyla Özdağ, Çameli İlçesini överek, yeşilin her tonunun olduğu bir nokta olduğunu söyledi. Özdağ, "Çameli'de kamplar yapılabilir. Kampingler açılabilir diye buraya geldik. Daha önce Çameli’ye  eşimle birlikte gelmiştim. Çok güzel bir yer. Çameli’de de  etkinlik mutlaka yapacağız. Kalıcı bir karavan park olursa çok daha iyi olur. Boğucu sıcaklardan kaçmanız için en güzel yerlerden biri.  Karavancılarımız bu yakıcı sıcaklarda hem Çameli’ye hem de tüm Fethiye’ye  gelebilirler . Yani Mayıs’tan sonra Çameli’ye  Eylül’den sonra da Akdeniz-Ege’ye diyorum" dedi.     İSTİŞARE ETTİLER   Çameli'nin alternatif ve temiz doğasında Karavan Kampı tesis etmeleri konusunda istişarelerde bulunan Çameli Turizm Danışmanı İbrahim Putgül, "İlçemiz Turizm alanında her yönüyle mükemmel dedi doğamızın içinde kamp ve karavan için ideal mekanlar var. Özellikle son yıllardaki turizm faaliyetlerinin değişmesi, turizm çeşitliliğinin artması ve aynı zamanda Karavan Turizminin son yıllarda artması ve bu turizmin ilçemizde bir çok noktasında güzel noktaların ve rotaların olması cezbedici. Tüm Karavancılarımızı Çameli ilçesine bekliyoruz" diye konuştu.          

Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu yönetim kurulu Başkanı Ve Antalya Kamp Karavan Derneği Başkanı Leyla Özdağ,  eşi Akil Özdag ve misafirleri Çameli İlçesini ziyaret etti.

 

Alternatif Turizmine katkı sağlayan Uzun süredir Kamp ve Karavan Turizmi adına kamp yerleri yapmak istediklerini belirten Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Antalya Kamp Karavan Derneği Başkanı Leyla Özdağ, Çameli İlçesini överek, yeşilin her tonunun olduğu bir nokta olduğunu söyledi. Özdağ, "Çameli'de kamplar yapılabilir. Kampingler açılabilir diye buraya geldik. Daha önce Çameli’ye  eşimle birlikte gelmiştim. Çok güzel bir yer. Çameli’de de  etkinlik mutlaka yapacağız. Kalıcı bir karavan park olursa çok daha iyi olur. Boğucu sıcaklardan kaçmanız için en güzel yerlerden biri.  Karavancılarımız bu yakıcı sıcaklarda hem Çameli’ye hem de tüm Fethiye’ye  gelebilirler . Yani Mayıs’tan sonra Çameli’ye  Eylül’den sonra da Akdeniz-Ege’ye diyorum" dedi.

 

 

İSTİŞARE ETTİLER

 

Çameli'nin alternatif ve temiz doğasında Karavan Kampı tesis etmeleri konusunda istişarelerde bulunan Çameli Turizm Danışmanı İbrahim Putgül, "İlçemiz Turizm alanında her yönüyle mükemmel dedi doğamızın içinde kamp ve karavan için ideal mekanlar var. Özellikle son yıllardaki turizm faaliyetlerinin değişmesi, turizm çeşitliliğinin artması ve aynı zamanda Karavan Turizminin son yıllarda artması ve bu turizmin ilçemizde bir çok noktasında güzel noktaların ve rotaların olması cezbedici. Tüm Karavancılarımızı Çameli ilçesine bekliyoruz" diye konuştu.    

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.