Çameli, Uşak Valisi Ve Yardımcılarını Ağırladı

DENİZLİ 27.01.2020 - 18:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli, Uşak Valisi Ve Yardımcılarını Ağırladı

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Vali Yardımcıları ve 2017 yılında Çameli'de Kaymakam vekilliği görevini yürüten şimdiki Uşak Ulubey ilçesi Kaymakamı Onur Özaydın Çameli ilçesini ziyaret etti.   Uşak’tan gelen konukları Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından Çameli Taş Konaklarda karşılandı.     ÇAMELİ'YE RENK KATMIŞ   Çameli Belediyesi tarafından yaptırılan Taş Konakları gezip inceleyen Uşak Valisi Funda Kocabıyık, “Çameli Doğanın içerisinde yer alan güzel bir tesis olmuş, ilçenin güzelliğine ayrı bir renk katmış” dedi.     Ziyaret Kapsamında Elmalı Mahallesini de uğrayan Uşak Valisi ve Ulubey Kaymakamı mahallede bulunan sahibi tarafından 3 kuşaktır çalıştırılan eski su değirmenini gezdi. Değirmenin geçmişi hakkında bilgi alan Vali Kocabıyık"a Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay tarafından Hayri Dev Kültür Merkezi Çini Kursu Hocası Nezahat Köroğlu Dikilitaş tarafından yapılan Çini motiflerle süslenmiş tabloyu hediye etti.   Uşak Valisi Funda Kocabıyık Kaymakam ve Başkan Arslan'a misafirperlikleri için teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Vali Yardımcıları ve 2017 yılında Çameli'de Kaymakam vekilliği görevini yürüten şimdiki Uşak Ulubey ilçesi Kaymakamı Onur Özaydın Çameli ilçesini ziyaret etti.

 

Uşak’tan gelen konukları Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından Çameli Taş Konaklarda karşılandı.

 

 

ÇAMELİ'YE RENK KATMIŞ

 

Çameli Belediyesi tarafından yaptırılan Taş Konakları gezip inceleyen Uşak Valisi Funda Kocabıyık, “Çameli Doğanın içerisinde yer alan güzel bir tesis olmuş, ilçenin güzelliğine ayrı bir renk katmış” dedi.

 

 

Ziyaret Kapsamında Elmalı Mahallesini de uğrayan Uşak Valisi ve Ulubey Kaymakamı mahallede bulunan sahibi tarafından 3 kuşaktır çalıştırılan eski su değirmenini gezdi. Değirmenin geçmişi hakkında bilgi alan Vali Kocabıyık"a Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay tarafından Hayri Dev Kültür Merkezi Çini Kursu Hocası Nezahat Köroğlu Dikilitaş tarafından yapılan Çini motiflerle süslenmiş tabloyu hediye etti.

 

Uşak Valisi Funda Kocabıyık Kaymakam ve Başkan Arslan'a misafirperlikleri için teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.