Çamelili eski muhtar otomobili ile uçurumdan uçtu

ASAYİŞ 19.06.2019 - 07:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çamelili eski muhtar otomobili ile uçurumdan uçtu

Denizli’nin Çameli İlçesi, Kalınkoz Mahallesi eski muhtarı geçirdiği trafik kazası sonrası uçurumdan aşağı uçtu. Kazada eski muhtar ağır şekilde yaralandı.   Edinilen bilgiye göre; Kaza önceki gün Kalınkoz-Kelekçi yolu, Köşeler Rampası olarak bilinen mevkide meydana geldi. 80 yaşındaki eski muhtar Necati Özcan yönetimindeki 20 E 2795 plakalı otomobilin kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak önce şarampole ardından 10 metrelik uçurumdan aşağıya uçtu.   Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar ve diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yarım saatlik uğraşı sonrası kurtarılan Özcan sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan eski muhtar, ambulans ile Pamukkale Üniversite Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır şekilde yaralanan eski muhtarın hayati tehlikesi olmadığı belirtildi.   Öte yandan uçuruma yuvarlanan otomobil ise kepçe yardımı ile düştüğü yerden kurtarıldı. Otomobilde maddi hasarın meydana geldiği ve sürücüsünün ağır yaralandığı kazayla ilgili jandarma soruşturma başlatıldı.    

Denizli’nin Çameli İlçesi, Kalınkoz Mahallesi eski muhtarı geçirdiği trafik kazası sonrası uçurumdan aşağı uçtu. Kazada eski muhtar ağır şekilde yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre; Kaza önceki gün Kalınkoz-Kelekçi yolu, Köşeler Rampası olarak bilinen mevkide meydana geldi. 80 yaşındaki eski muhtar Necati Özcan yönetimindeki 20 E 2795 plakalı otomobilin kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak önce şarampole ardından 10 metrelik uçurumdan aşağıya uçtu.

 

Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar ve diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yarım saatlik uğraşı sonrası kurtarılan Özcan sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan eski muhtar, ambulans ile Pamukkale Üniversite Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır şekilde yaralanan eski muhtarın hayati tehlikesi olmadığı belirtildi.

 

Öte yandan uçuruma yuvarlanan otomobil ise kepçe yardımı ile düştüğü yerden kurtarıldı. Otomobilde maddi hasarın meydana geldiği ve sürücüsünün ağır yaralandığı kazayla ilgili jandarma soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.