Çamelili Öğrenciler Okuyarak Yarıştılar

EĞİTİM 18.01.2017 - 09:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çamelili Öğrenciler Okuyarak Yarıştılar

Çameli İlçesinde Çameli Atatürk İlkokulu 4.sınıf öğrencileri arasında kitap okuma bilgi yarışması yapıldı.

Çameli Belediyesi Konferans salonunda yapılan yarışmaya Çameli Atatürk İlkokulu öğrenci velileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.   12 şahıslı 4. cü sınıf öğrencilerine okudukları Ömer Nasuhi Bilmen'in ''Sevgili Peygamberim'' isimli kitap içerisinde gelişen olaylar ve yaşanmış hikayeler göz önüne alınarak sorular soruldu.30 sorulu yarışma sonunda 30 sorudan 29'unu bilerek 145 puan alan Elifnur Akkan birinci olarak 20 TL ödül aldı. 120 puan alan Ahmet Hamdi Turhan ise ikinci olarak 15 TL ödül aldı.   KUZENLER 3.'LÜK İÇİN KIYASIYA YARIŞTI Meltem Göközile Egehan Akyol 115'şer puan alınca 3.'lük için joker sorulara geçildi. 5 yedek soru sonunda kuzenler yenişemedi, Okul müdürü Nadir Uzun, her iki öğrencinin de 3. olduğunu ilan etti ve her iki öğrenciye 10'ar TL ödül verildi.     1'er TL TESELLİ ÖDÜLÜ ALDILAR Yarışma genelinde tüm öğrenciler yarışmadan kopmadan büyük başarı gösterdiler. Fakat ilk 3'e giremeyen diğer öğrencilere de 1'er TL teselli ödülü verilerek gönülleri alındı.
Çameli İlçesinde Çameli Atatürk İlkokulu 4.sınıf öğrencileri arasında kitap okuma bilgi yarışması yapıldı.

Çameli Belediyesi Konferans salonunda yapılan yarışmaya Çameli Atatürk İlkokulu öğrenci velileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

12 şahıslı 4. cü sınıf öğrencilerine okudukları Ömer Nasuhi Bilmen'in ''Sevgili Peygamberim'' isimli kitap içerisinde gelişen olaylar ve yaşanmış hikayeler göz önüne alınarak sorular soruldu.30 sorulu yarışma sonunda 30 sorudan 29'unu bilerek 145 puan alan Elifnur Akkan birinci olarak 20 TL ödül aldı. 120 puan alan Ahmet Hamdi Turhan ise ikinci olarak 15 TL ödül aldı.

 

KUZENLER 3.'LÜK İÇİN KIYASIYA YARIŞTI

Meltem Göközile Egehan Akyol 115'şer puan alınca 3.'lük için joker sorulara geçildi. 5 yedek soru sonunda kuzenler yenişemedi, Okul müdürü Nadir Uzun, her iki öğrencinin de 3. olduğunu ilan etti ve her iki öğrenciye 10'ar TL ödül verildi.

 

 

1'er TL TESELLİ ÖDÜLÜ ALDILAR

Yarışma genelinde tüm öğrenciler yarışmadan kopmadan büyük başarı gösterdiler. Fakat ilk 3'e giremeyen diğer öğrencilere de 1'er TL teselli ödülü verilerek gönülleri alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.