Çamlık Bulvarında Kaza: 2 yaralı

ASAYİŞ 20.12.2019 - 10:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çamlık Bulvarında Kaza: 2 yaralı

Denizli Pamukkale İlçesi’nde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.   Edinilen bilgilere göre kaza, bu sabah 07.30 sıralarında Çamlık Bulvarı üzerin Jandarma Komutanlığı önünde meydana geldi. Aynı yönde ilerleyen Refik İ. yönetimindeki 09 F 2158 plakalı araç ile bir yangın firmasına ait Alper A. yönetimindeki 20 F 4697 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışma sonrası Refik İnan yönetimindeki araç kontrolü kaybederek orta refüje ve ağaca çarparak durabildi.   Kazada 09 F 2158 plakalı araç sürücüsü Refik İnan ve yolcu koltuğunda oturan Aysel K. araçta sıkışarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.   Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafikte aksama meydana gelirken trafik kontrollü şekilde sağlandı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli Pamukkale İlçesi’nde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre kaza, bu sabah 07.30 sıralarında Çamlık Bulvarı üzerin Jandarma Komutanlığı önünde meydana geldi. Aynı yönde ilerleyen Refik İ. yönetimindeki 09 F 2158 plakalı araç ile bir yangın firmasına ait Alper A. yönetimindeki 20 F 4697 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışma sonrası Refik İnan yönetimindeki araç kontrolü kaybederek orta refüje ve ağaca çarparak durabildi.

 

Kazada 09 F 2158 plakalı araç sürücüsü Refik İnan ve yolcu koltuğunda oturan Aysel K. araçta sıkışarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

 

Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafikte aksama meydana gelirken trafik kontrollü şekilde sağlandı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.