Cankurtaran'da samanlık yangını

ASAYİŞ 21.09.2020 - 09:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Cankurtaran'da samanlık yangını

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde samanlıkta çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü.   Olay, Pamukkale ilçesi Cankurtaran Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  bir evin eklentisinde bulunan samanlıkta çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı çıkan yangını görenler itfaiye ekiplerine haber verdi.  Olay yerine sevk edilen Kayalık ve Kınıklı İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Vatandaşlarında yardımı ile yanan samanlar ile alev almayan samanlar iş makinesi yardımı ile ayırt edildi.   Kontrol altına alınan yangın söndürülerek soğutma çalışması yapıldı. Meydana gelen yangında maddi hasar oluşurken samanlık yanında bulunan evde de hasar meydana geldiği ifade edildi.   Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde samanlıkta çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü.

 

Olay, Pamukkale ilçesi Cankurtaran Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  bir evin eklentisinde bulunan samanlıkta çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı çıkan yangını görenler itfaiye ekiplerine haber verdi.  Olay yerine sevk edilen Kayalık ve Kınıklı İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Vatandaşlarında yardımı ile yanan samanlar ile alev almayan samanlar iş makinesi yardımı ile ayırt edildi.

 

Kontrol altına alınan yangın söndürülerek soğutma çalışması yapıldı. Meydana gelen yangında maddi hasar oluşurken samanlık yanında bulunan evde de hasar meydana geldiği ifade edildi.

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.