Çardak Belediyesi’nden engellilere Konya gezisi

KÜLTÜR 12.09.2018 - 16:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çardak Belediyesi’nden engellilere Konya gezisi

Çardak Belediyesi sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde ilçede bulunan 15 engelli vatandaşını Konya gezisine götürdü.     Çardak Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında 15 engelli vatandaşı Konya’ya geziye gönderdi. Çoğu görme engelli vatandaşların oluşturduğu heyet, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk’ten Konya’ya geziye gitmek istediklerini ve gezi için araç destediği istediklerini talep etti. Bu özel insanlarımız evlerinden dahi çıkamazken ve herhangi bir gezi ve buna benzer sosyal etkinlikte bulunamazken her zaman bu özel insamlarımıza destek veren ve onların yanında olan Belediye Başkanı Mahmut Öztürk onların bu isteğini geri çevirmedi. Başkan Öztürk, 15 engelli vatandaşı geziye gönderdi.Gezi kapsamında ilk önce Mevlana Cami sonrasında Konya’daki tarihi ve kültürel yerler olmak üzere her yere gittiler ve güzel, keyifli bir vakit geçirdiler. Konya’yı gezen 15 engelli vatandaş kendilerine sağlanan bu destekden dolayı Belediye Başkanı Mahmut Öztürk’e teşekkürlerini sundu. Başkan Öztürk , ‘‘Toplumda her ferdin olduğu gibi engelli fertlerin de doğuştan gelen temel hak ve hürriyetlerden en iyi şekilde yararlanmaları gerekir. Özel kardeşlerimizin her zaman yanında olmak onların ihtiyaçlarını karşılamak bizim görevimiz. Bizden gezileri için araç istediler. Bizde gerekeni yaptık" diye konuştu.      

Çardak Belediyesi sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde ilçede bulunan 15 engelli vatandaşını Konya gezisine götürdü.  

 

Çardak Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında 15 engelli vatandaşı Konya’ya geziye gönderdi. Çoğu görme engelli vatandaşların oluşturduğu heyet, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk’ten Konya’ya geziye gitmek istediklerini ve gezi için araç destediği istediklerini talep etti. Bu özel insanlarımız evlerinden dahi çıkamazken ve herhangi bir gezi ve buna benzer sosyal etkinlikte bulunamazken her zaman bu özel insamlarımıza destek veren ve onların yanında olan Belediye Başkanı Mahmut Öztürk onların bu isteğini geri çevirmedi. Başkan Öztürk, 15 engelli vatandaşı geziye gönderdi.Gezi kapsamında ilk önce Mevlana Cami sonrasında Konya’daki tarihi ve kültürel yerler olmak üzere her yere gittiler ve güzel, keyifli bir vakit geçirdiler. Konya’yı gezen 15 engelli vatandaş kendilerine sağlanan bu destekden dolayı Belediye Başkanı Mahmut Öztürk’e teşekkürlerini sundu. Başkan Öztürk , ‘‘Toplumda her ferdin olduğu gibi engelli fertlerin de doğuştan gelen temel hak ve hürriyetlerden en iyi şekilde yararlanmaları gerekir. Özel kardeşlerimizin her zaman yanında olmak onların ihtiyaçlarını karşılamak bizim görevimiz. Bizden gezileri için araç istediler. Bizde gerekeni yaptık" diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.