Çardak’da Cumhuriyet Bayramı onuruna trap atışı yapılacak

KÜLTÜR 24.10.2018 - 18:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çardak’da Cumhuriyet Bayramı onuruna trap atışı yapılacak

Denizli Çardak Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 95. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Çardak Atış Poligonunda 28 Ekim Pazar günü  ‘Trap Atış’ etkinliği düzenlenecek.       Atıcılık sporunu sevdirmek, atıcıların birbirleriyle tanışıp kaynaşmasına vesile olmak ve ilçeyi bu alanda tanıtmak amacıyla geleneksel olarak düzenlenen trap yarışması bu kez de Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile yapılacak. Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, etkinliğin 28 Ekim Pazar günü yapılacağını belirterek şunları söyledi:  “Cumhuriyetimizin 95. yıl dönümü münasebetiyle Çardak Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Trap Atış etkinliğimize tüm atış sporcularını ve spor severleri bekliyoruz. Kendilerini geliştirdikten sonra avcılığın ve atıcılığın sportif bir faaliyet olarak herkes tarafından tanınır hale gelmesini istiyoruz”           

Denizli Çardak Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 95. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Çardak Atış Poligonunda 28 Ekim Pazar günü  ‘Trap Atış’ etkinliği düzenlenecek.   


  
Atıcılık sporunu sevdirmek, atıcıların birbirleriyle tanışıp kaynaşmasına vesile olmak ve ilçeyi bu alanda tanıtmak amacıyla geleneksel olarak düzenlenen trap yarışması bu kez de Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile yapılacak. Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, etkinliğin 28 Ekim Pazar günü yapılacağını belirterek şunları söyledi:  “Cumhuriyetimizin 95. yıl dönümü münasebetiyle Çardak Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Trap Atış etkinliğimize tüm atış sporcularını ve spor severleri bekliyoruz. Kendilerini geliştirdikten sonra avcılığın ve atıcılığın sportif bir faaliyet olarak herkes tarafından tanınır hale gelmesini istiyoruz” 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.