Çarşı ve mahalle bekçilerine hizmet içi eğitim verildi

EĞİTİM 16.06.2020 - 18:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çarşı ve mahalle bekçilerine hizmet içi eğitim verildi

Emniyet Genel Müdürlüğünce Polis Akademisi Başkanlığı koordinesinde Denizli’de 284 çarşı ve mahalle bekçilerine hizmet içi eğitim verildi. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 81 ilde çarşı ve mahalle bekçilerine yönelik hazırlanan geliştirme eğitim faaliyetleri kapsamında Denizli’de görev yapan 284 çarşı ve mahalle bekçisine hizmet içi eğitim verildi. Sosyal mesafe kurallarına göre verilen eğitimde atama ve adaylık süreçleri, özlük hakları, görev, yetki ve sorumlulukları hakkında bilgiler verildi.  

Emniyet Genel Müdürlüğünce Polis Akademisi Başkanlığı koordinesinde Denizli’de 284 çarşı ve mahalle bekçilerine hizmet içi eğitim verildi.


Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 81 ilde çarşı ve mahalle bekçilerine yönelik hazırlanan geliştirme eğitim faaliyetleri kapsamında Denizli’de görev yapan 284 çarşı ve mahalle bekçisine hizmet içi eğitim verildi. Sosyal mesafe kurallarına göre verilen eğitimde atama ve adaylık süreçleri, özlük hakları, görev, yetki ve sorumlulukları hakkında bilgiler verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.