Ceşen: “Önce Centilmenlik”

SPOR 24.08.2019 - 17:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ceşen: “Önce Centilmenlik”

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, 2019-2020 sezonu öncesi mesaj yayımladı. Tüm kulüplere başarılar dileyen Başkan Ceşen, “Denizli Türkiye’ye örnek olmaya devam edecek güzellikleri yeni sezonda da yaşasın istiyoruz. 2019-2020 amatör futbol sezonunda tüm camiadan tek beklentimiz centilmenlik” dedi.   Yüzü aşkın kulübü çatısı altında bulunduran Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, yeni sezon öncesi camiayı centilmenlik çağrısında bulundu. 2019-2020 amatör futbol sezonu öncesi kulüplerin başkan ve yöneticileri ile düzenlenen toplantıda Denizli Süper Amatör Ligi Ali İpek sezonu ve 1. Amatör Küme ile U 16 ve U 14 Ligleri’nin grupları ve fikstürleri belirlendi. Eylül ayı içinde Bölgesel Amatör Lig, Denizli Süper Amatör Ligi Ali İpek sezonuU 16 ve U 14 Ligleri’nde heyecan başlayacak. Ligler başlamadan önce camiaya yönelik mesaj yayımlayan Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Denizli’nin Türkiye’ye centilmenliği ile örnek olmaya devam etmesini diledi.   “CENTİLMENLİK ÇOK ÖNEMLİ” “Biz büyük bir aileyiz” diyen Denizli ASKF Başkanı Ceşen, “7 bini aşkın lisanlı sporcu, 134 kulüp ile birlikte futbolun paydaşları olan, antrenör, hakem, yönetici,  saha komiseri, sağlıkçılar, sporcu aileleri ve sporseverlerle birlikte biz büyük bir aileyiz. Bu büyük aile daha önceki yıllarda olduğu gibi yine Türkiye’ye güzelliklerini gönderecektir. Eylül ayı içinde başlayacak olan yeni sezon öncesi tüm planlamalarımızı yaptık. Kulüplerimizin temsilcileri ile birlikte sezon öncesi toplantımızı gerçekleştirdik. 2019-2020 amatör futbol sezonunda yine tüm paydaşlarımızla birlikte centilmenliği ön planda tutarak müsabakalara çıkacağız. Denizli fair-play ruhunun en güzel şeklinin yaşandığı kent olarak dikkat çeksin istiyoruz” dedi. Yeni sezon ile ilgili Denizli Süper Ligi’nde kısa bir süre önce aramızdan ayrılan Denizli ASKF’nin ve Denizlispor’un eski başkanlarından TFF’nin eski yönetim kurulu üyesi Ali İpek’in adının verildiğin de anımsatan Başkan Ceşen, “Ali İpek’in hem amatör hem de profesyonel futbola verdiği katkılar unutulmaz. Biz de rahmetli Ali İpek isminin bu sezon Denizli Süper Ligi’ne verilmesi kararlaştırıldı. TASKK ve TFF bu konuda gerekli izinleri tarafımıza verdi. 2019-2020 sezonunda tüm liglerde mücadele edecek olan takımlarımıza başarılar diliyorum. Kulüpleri için büyük fedakarlıkta bulunan kulüp başkanları ve yöneticileri ile futbolcu kardeşlerimize ve emek veren herkese 2019-2020 sezonunda fair-play ruhuyla mücadele etmelerin hatırlatarak, herkesin hedeflerine ulaşmasını diliyorum” diye konuştu.

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, 2019-2020 sezonu öncesi mesaj yayımladı. Tüm kulüplere başarılar dileyen Başkan Ceşen, “Denizli Türkiye’ye örnek olmaya devam edecek güzellikleri yeni sezonda da yaşasın istiyoruz. 2019-2020 amatör futbol sezonunda tüm camiadan tek beklentimiz centilmenlik” dedi.

 

Yüzü aşkın kulübü çatısı altında bulunduran Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, yeni sezon öncesi camiayı centilmenlik çağrısında bulundu. 2019-2020 amatör futbol sezonu öncesi kulüplerin başkan ve yöneticileri ile düzenlenen toplantıda Denizli Süper Amatör Ligi Ali İpek sezonu ve 1. Amatör Küme ile U 16 ve U 14 Ligleri’nin grupları ve fikstürleri belirlendi. Eylül ayı içinde Bölgesel Amatör Lig, Denizli Süper Amatör Ligi Ali İpek sezonuU 16 ve U 14 Ligleri’nde heyecan başlayacak. Ligler başlamadan önce camiaya yönelik mesaj yayımlayan Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Denizli’nin Türkiye’ye centilmenliği ile örnek olmaya devam etmesini diledi.

 

“CENTİLMENLİK ÇOK ÖNEMLİ”

“Biz büyük bir aileyiz” diyen Denizli ASKF Başkanı Ceşen, “7 bini aşkın lisanlı sporcu, 134 kulüp ile birlikte futbolun paydaşları olan, antrenör, hakem, yönetici,  saha komiseri, sağlıkçılar, sporcu aileleri ve sporseverlerle birlikte biz büyük bir aileyiz. Bu büyük aile daha önceki yıllarda olduğu gibi yine Türkiye’ye güzelliklerini gönderecektir. Eylül ayı içinde başlayacak olan yeni sezon öncesi tüm planlamalarımızı yaptık. Kulüplerimizin temsilcileri ile birlikte sezon öncesi toplantımızı gerçekleştirdik. 2019-2020 amatör futbol sezonunda yine tüm paydaşlarımızla birlikte centilmenliği ön planda tutarak müsabakalara çıkacağız. Denizli fair-play ruhunun en güzel şeklinin yaşandığı kent olarak dikkat çeksin istiyoruz” dedi. Yeni sezon ile ilgili Denizli Süper Ligi’nde kısa bir süre önce aramızdan ayrılan Denizli ASKF’nin ve Denizlispor’un eski başkanlarından TFF’nin eski yönetim kurulu üyesi Ali İpek’in adının verildiğin de anımsatan Başkan Ceşen, “Ali İpek’in hem amatör hem de profesyonel futbola verdiği katkılar unutulmaz. Biz de rahmetli Ali İpek isminin bu sezon Denizli Süper Ligi’ne verilmesi kararlaştırıldı. TASKK ve TFF bu konuda gerekli izinleri tarafımıza verdi. 2019-2020 sezonunda tüm liglerde mücadele edecek olan takımlarımıza başarılar diliyorum. Kulüpleri için büyük fedakarlıkta bulunan kulüp başkanları ve yöneticileri ile futbolcu kardeşlerimize ve emek veren herkese 2019-2020 sezonunda fair-play ruhuyla mücadele etmelerin hatırlatarak, herkesin hedeflerine ulaşmasını diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.