Çeşitli Malzemelerle Steteskop Yaptılar

BİLİM 11.12.2018 - 18:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çeşitli Malzemelerle Steteskop Yaptılar

PAÜ Biyomedikal Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencilerinin ders kapsamında davul derisi, pinpon topu, yoğurt kabı gibi farklı malzemeler kullanarak tasarladığı çeşitli cihazlar ‘‘Hadi Cihaz Yapalım’’ adlı etkinlikte sergilendi.   PAÜ Teknoloji Fakültesi Fuaye Alanı’nda yapılan serginin açılışına Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aydın başta olmak üzere, Dekan Yardımcısı ve Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilgün Kabay ve Dekan Yardımcısı ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Şengül Güven, Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Koluman, Biyomedikal Mühendisliği Öğretim Üyesi ve PAÜ Bilgi İşlem Daire Başkan Vekili Doç. Dr. Yusuf Özcan ile birlikte akademisyenler ve öğrenciler katıldı.     Serginin açılış konuşmasını yapan Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aydın, ‘‘Fakültemizde düzenlenen etkinlikler bizlere şevk vererek bir örnek teşkil etmektedir. Sergiyi oluşturan çalışmaları hazırlayan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Başta Prof. Dr. Ahmet Koluman Hocamızı ve emeği geçen tüm hocalarımıza emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.’’ şeklinde konuştu.   Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Koluman önderliğinde, Biyomedikal Mühendisliğine Giriş dersi kapsamında öğrencilerin farkındalığı artırmak ve yaratıcılıklarını geliştirip onların hem eğlenerek hem öğrenerek yeni bir ürün ortaya koyması amacıyla düzenlenen sergide öğrencilerin davul derisi, pinpon topu, yoğurt kabı gibi farklı malzemeler kullanarak tasarladıkları steteskop, hoparlör gibi çeşitli cihazlar sergilendi.  

PAÜ Biyomedikal Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencilerinin ders kapsamında davul derisi, pinpon topu, yoğurt kabı gibi farklı malzemeler kullanarak tasarladığı çeşitli cihazlar ‘‘Hadi Cihaz Yapalım’’ adlı etkinlikte sergilendi.

 

PAÜ Teknoloji Fakültesi Fuaye Alanı’nda yapılan serginin açılışına Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aydın başta olmak üzere, Dekan Yardımcısı ve Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilgün Kabay ve Dekan Yardımcısı ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Şengül Güven, Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Koluman, Biyomedikal Mühendisliği Öğretim Üyesi ve PAÜ Bilgi İşlem Daire Başkan Vekili Doç. Dr. Yusuf Özcan ile birlikte akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

 

Serginin açılış konuşmasını yapan Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aydın, ‘‘Fakültemizde düzenlenen etkinlikler bizlere şevk vererek bir örnek teşkil etmektedir. Sergiyi oluşturan çalışmaları hazırlayan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Başta Prof. Dr. Ahmet Koluman Hocamızı ve emeği geçen tüm hocalarımıza emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.’’ şeklinde konuştu.

 

Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Koluman önderliğinde, Biyomedikal Mühendisliğine Giriş dersi kapsamında öğrencilerin farkındalığı artırmak ve yaratıcılıklarını geliştirip onların hem eğlenerek hem öğrenerek yeni bir ürün ortaya koyması amacıyla düzenlenen sergide öğrencilerin davul derisi, pinpon topu, yoğurt kabı gibi farklı malzemeler kullanarak tasarladıkları steteskop, hoparlör gibi çeşitli cihazlar sergilendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.