Çetin: AGD Genel Başkanı Turhan’ın kitabı Denizli'de

KÜLTÜR 30.08.2018 - 17:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çetin: AGD Genel Başkanı Turhan’ın kitabı Denizli'de

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı Genel Başkanı Salih Turhan’ın farklı zamanlarda ve Şehirlerde yaptığı konuşmalardan bazılarının redakte edilmesi ile hazırlanan “Tarihe Düşülen Notlar” Kitabı AGD Denizli Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanlığı aracılığı ile Denizlililerle buluşuyor.   Konu hakkında bir açıklama yapan Denizli AGD Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, MGV Yayınlarımızdan çıkan Genel Başkanımız Salih Turhan’ın “Tarihe Düşülen Notlar” kitabı günümüz insanına ve gençliğine önemli mesajlar vermektedir. Denizli AGD olarak Genel Başkanımızın bu önemli mesajlarını Denizli halkımızla buluşturmak boynumuzun borcudur. Hedefimiz Genel Başkanımızın mesajını Denizli’mizdeki her eve ulaştırmaktır. Çünkü bu kitap özellikle genç ve günümüz insanlarının bir inanç ve yaşam tarzı olarak İslam’ı kuşanmasına vesile olabilme gayretinin bir ürünüdür.                                                    

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı Genel Başkanı Salih Turhan’ın farklı zamanlarda ve Şehirlerde yaptığı konuşmalardan bazılarının redakte edilmesi ile hazırlanan “Tarihe Düşülen Notlar” Kitabı AGD Denizli Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanlığı aracılığı ile Denizlililerle buluşuyor.

 

Konu hakkında bir açıklama yapan Denizli AGD Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, MGV Yayınlarımızdan çıkan Genel Başkanımız Salih Turhan’ın “Tarihe Düşülen Notlar” kitabı günümüz insanına ve gençliğine önemli mesajlar vermektedir. Denizli AGD olarak Genel Başkanımızın bu önemli mesajlarını Denizli halkımızla buluşturmak boynumuzun borcudur. Hedefimiz Genel Başkanımızın mesajını Denizli’mizdeki her eve ulaştırmaktır. Çünkü bu kitap özellikle genç ve günümüz insanlarının bir inanç ve yaşam tarzı olarak İslam’ı kuşanmasına vesile olabilme gayretinin bir ürünüdür.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                           

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.