Çetin Grup Dünyaya Açıldı

SPOR 11.02.2020 - 10:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çetin Grup Dünyaya Açıldı

Denizli’de çimento ve beton sektörünün önemli firmalarından Çetin Şirketler Grubu, Türkiye ekonomisine yıllık 110 milyon dolar katkı sağlayacak yeni bir çalışmaya imza atmaya başladı.   Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in yönetim kurulu başkanı olduğu Çetin Şirketler Grubu, faaliyet alanını genişleterek büyümeye devam ediyor. Yaklaşık 30 yıldır Denizli ekonomisine katkı sağlayan Çetin Şirketler Grubu, daha önce Denizli Çimento’nun sahibi olan Eren Holding’e ait Mersin Taşucu’ndaki Avrupa’nın en büyük çimento fabrikasının çimento ve klinger lojistik işini yüklendi. Yılda 3.5 milyon ton çimento ve klinger ihracatı yapan fabrikanın lojistiğini alan Çetin Şirketler Grubu, çalışmalarını tamamlayarak 1 Şubat tarihi itibariyle faaliyete başladı. Çetin Şirketler Grubu, 120 araç ve yaklaşık 200 personeliyle başta ABD olmak üzere, Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’ya çimento ve klinger taşıma işini yürütüyor. Ülke ekonomisine yılda 110 milyon dolar katkı sağlayacaklarını belirten Çetin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin, “İnşaat sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübemiz ve bize duyulan güvenle önemli bir çalışmaya daha imza atmaya başladık. Hem ülke hem de Denizli ekonomisine katkı vermeyi sürdüreceğimizden dolayı mutluyuz. Allah utandırmasın” dedi.            

Denizli’de çimento ve beton sektörünün önemli firmalarından Çetin Şirketler Grubu, Türkiye ekonomisine yıllık 110 milyon dolar katkı sağlayacak yeni bir çalışmaya imza atmaya başladı.

 

Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in yönetim kurulu başkanı olduğu Çetin Şirketler Grubu, faaliyet alanını genişleterek büyümeye devam ediyor. Yaklaşık 30 yıldır Denizli ekonomisine katkı sağlayan Çetin Şirketler Grubu, daha önce Denizli Çimento’nun sahibi olan Eren Holding’e ait Mersin Taşucu’ndaki Avrupa’nın en büyük çimento fabrikasının çimento ve klinger lojistik işini yüklendi. Yılda 3.5 milyon ton çimento ve klinger ihracatı yapan fabrikanın lojistiğini alan Çetin Şirketler Grubu, çalışmalarını tamamlayarak 1 Şubat tarihi itibariyle faaliyete başladı. Çetin Şirketler Grubu, 120 araç ve yaklaşık 200 personeliyle başta ABD olmak üzere, Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’ya çimento ve klinger taşıma işini yürütüyor. Ülke ekonomisine yılda 110 milyon dolar katkı sağlayacaklarını belirten Çetin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin, “İnşaat sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübemiz ve bize duyulan güvenle önemli bir çalışmaya daha imza atmaya başladık. Hem ülke hem de Denizli ekonomisine katkı vermeyi sürdüreceğimizden dolayı mutluyuz. Allah utandırmasın” dedi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.