Çevirmeden kaçtı, ters yola girdi, 1’i yunus 3 motosiklet çarpıştı: 2 ölü 1 ağır yaralı

ASAYİŞ 04.09.2019 - 15:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çevirmeden kaçtı, ters yola girdi, 1’i yunus 3 motosiklet çarpıştı: 2 ölü 1 ağır yaralı

Muğla Ortaca’da polis kontrol noktasında kaçan motosiklet ile Yunus’un kovalamacasında kaza meydana geldi. Kovalamacada 2 motor, karşıdan gelen bir başka motor ile çarpıştı, 2 kişi öldü, polis memuru ağır yaralandı.   Ortaca’da polis kontrol noktasında kaçan 1 motosiklet, çevre yolunda ters şeride girdi. Kovalamacada 3 motosiklet çarpıştı, 2 kişi öldü, polis memuru ağır yaralandı.   Alınan bilgiye göre, Çameli Cevizli Mahallesi'nden Hakan Kınayer (21) yönetimindeki 48 RZ 004 plakalı motosiklet ile Ortaca’da polis kontrol noktasından kaçınca Yunus ekibi ile kovalamaca yaşandı. Muğla-Antalya Karayolu’nda devam kovalamacada Polisten kaçmaya devam eden Hakan Kınayer’ın, Dalaman Köprüsü’ne gelmeden yolun karşı şeridine geçtiği öğrenildi. Kovalamacanın devam ettiği olayda motosikletler Dalaman Otogar’ı önünde karşı yönden gelen ve ışıksız olduğu iddia edilen Çameli Elmalı Mahallesi'nden Demirhan İrgin (17) yönetimindeki plakasız motosiklet ile çarpıştı. Kazanın şiddeti ile motosikletlerin Büyükşehir’e bağlı bir yolcu minibüsüne de çarptığı belirtiliyor.     Kazada 3 motosikletin sürücüsü de ağır yaralandı. Yaralılardan hastaneye kaldırılan polis memuru A.D.’nin durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Diğer yaralılardan Yücelen Hastanesi'ne kaldırılan Hakan Kınayer ile, Dalaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Demirhan İrgin’in ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.   İki Çamelili gençten Hakan Kınayer Elmalı Mahallesi'nde bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası, Demirhan İrgin ise Muğla Ortaca'da sabah saatlerinde defnedildi.     Kaynak: muglayerelhaber.com

Muğla Ortaca’da polis kontrol noktasında kaçan motosiklet ile Yunus’un kovalamacasında kaza meydana geldi. Kovalamacada 2 motor, karşıdan gelen bir başka motor ile çarpıştı, 2 kişi öldü, polis memuru ağır yaralandı.

 

Ortaca’da polis kontrol noktasında kaçan 1 motosiklet, çevre yolunda ters şeride girdi. Kovalamacada 3 motosiklet çarpıştı, 2 kişi öldü, polis memuru ağır yaralandı.

 

Alınan bilgiye göre, Çameli Cevizli Mahallesi'nden Hakan Kınayer (21) yönetimindeki 48 RZ 004 plakalı motosiklet ile Ortaca’da polis kontrol noktasından kaçınca Yunus ekibi ile kovalamaca yaşandı. Muğla-Antalya Karayolu’nda devam kovalamacada Polisten kaçmaya devam eden Hakan Kınayer’ın, Dalaman Köprüsü’ne gelmeden yolun karşı şeridine geçtiği öğrenildi. Kovalamacanın devam ettiği olayda motosikletler Dalaman Otogar’ı önünde karşı yönden gelen ve ışıksız olduğu iddia edilen Çameli Elmalı Mahallesi'nden Demirhan İrgin (17) yönetimindeki plakasız motosiklet ile çarpıştı. Kazanın şiddeti ile motosikletlerin Büyükşehir’e bağlı bir yolcu minibüsüne de çarptığı belirtiliyor.

 

 

Kazada 3 motosikletin sürücüsü de ağır yaralandı. Yaralılardan hastaneye kaldırılan polis memuru A.D.’nin durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Diğer yaralılardan Yücelen Hastanesi'ne kaldırılan Hakan Kınayer ile, Dalaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Demirhan İrgin’in ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

 

İki Çamelili gençten Hakan Kınayer Elmalı Mahallesi'nde bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası, Demirhan İrgin ise Muğla Ortaca'da sabah saatlerinde defnedildi.

 

 

Kaynak: muglayerelhaber.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.