CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığına Ali Osman Horzum Seçildi

SİYASET 16.12.2019 - 08:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığına Ali Osman Horzum Seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi 3. Olağan İlçe kongresi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleşti. Kongre sonrası 176 oy alan Ali Osman Horzum ilçe başkanlığına seçildi.   CHP’de en çok adayın olduğu ilçe olan Merkezefendi İlçe Başkanlığı seçimi dün tamamlandı. CHP üyelerinin akın ettiği CHP Merkezefendi 3. Olağan İlçe Kongresi Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver‘nin divan başkanlığında başladı. Kongreye CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik katılım sağladı.   CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı için kıran kırana bir yarış yaşandı. Başkanlık için Tolga Varlıker, Osman Saruhan ve Ali Osman Horzum yarıştı. Merkezefendi Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleşen kongre sonrası, 176 oy alan Ali Osman Horzum CHP Merkezfendi’nin yeni ilçe başkanı oldu. Diğer adaylardan Tolga Varlıker 159 oy alırken, Osman Saruhan 75 oyda kaldı.   Ali Osman Horzum başkanlığındaki CHP Merkezefendi İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:   EDA ÇELİK NİMET KABASAKAL MERVE SELÇUK FATMA KAPUSUZ DEVRİM TURGUT CEVDET ARIKAN ERKAN SARIKAYA HAKAN KIYAK ALİ YARMAZ RAMAZAN TÜRKASLAN KADİR ÇAĞIN ILGIN YILDIZ MEHMET ASLAN SİNAN ÖZDEMİR HASAN ÖGET

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi 3. Olağan İlçe kongresi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleşti. Kongre sonrası 176 oy alan Ali Osman Horzum ilçe başkanlığına seçildi.

 

CHP’de en çok adayın olduğu ilçe olan Merkezefendi İlçe Başkanlığı seçimi dün tamamlandı. CHP üyelerinin akın ettiği CHP Merkezefendi 3. Olağan İlçe Kongresi Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver‘nin divan başkanlığında başladı. Kongreye CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik katılım sağladı.

 

CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı için kıran kırana bir yarış yaşandı. Başkanlık için Tolga Varlıker, Osman Saruhan ve Ali Osman Horzum yarıştı. Merkezefendi Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleşen kongre sonrası, 176 oy alan Ali Osman Horzum CHP Merkezfendi’nin yeni ilçe başkanı oldu. Diğer adaylardan Tolga Varlıker 159 oy alırken, Osman Saruhan 75 oyda kaldı.

 

Ali Osman Horzum başkanlığındaki CHP Merkezefendi İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

 

EDA ÇELİK

NİMET KABASAKAL

MERVE SELÇUK

FATMA KAPUSUZ

DEVRİM TURGUT

CEVDET ARIKAN

ERKAN SARIKAYA

HAKAN KIYAK

ALİ YARMAZ

RAMAZAN TÜRKASLAN

KADİR ÇAĞIN

ILGIN YILDIZ

MEHMET ASLAN

SİNAN ÖZDEMİR

HASAN ÖGET

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.