CHP ve İyi Parti Meclis Üyeleri Meclisi Terk Etti

SİYASET 07.12.2019 - 09:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

CHP ve İyi Parti Meclis Üyeleri Meclisi Terk Etti

Acıpayam Belediye Meclisi, 2019 yılının son meclis toplantısı olan Aralık ayı meclis toplantısında muhalefet partilerinin meclisi terk etmesi damga vurdu. 2019 yılının son meclis toplantısı Belediye Başkanı Hulusi Şevkan başkanlığında toplandı. Toplantıya muhalefetin salonu terk etmesi damga vurdu. Saat 15.00'de yapılacak olan meclis toplantısına CHP ve İyi Parti meclis üyeleri zamanından önce geldiler. Toplantı saatinin gelmesine rağmen Belediye Başkanı ve AK Partili meclis üyelerinin gelmemesi neticesinde muhalefet meclis üyeleri bu duruma tepki gösterdiler. Muhalefet meclis üyeleri "Biz her toplantıya vaktinden önce geliyoruz. Başkan ve iktidar meclis üyeleri genellikle geç geliyorlar. Burası ciddi bir yer. Herkes ciddiyetle davranmalıdır" şeklinde tepkilerine dile getirdiler ve meclis salonunu terk ettiler.   Yaklaşık 20 dakika gecikmeli olarak iktidar meclis üyeleri meclise gelmeye başladı. Muhalefetsiz başlayan toplantıda gündemdeki tek madde olan tarla satışları ise oy çokluğu ile kabul edildi. Belediye Başkanı Hulusi Şevkan toplantıda birim müdürlerinin çalışmalarını anlattı ve onları övdü. Daha sonra toplantı 10 Ocak 2020 tarihinde yeniden toplanılmak üzere sona erdi.   Kaynak: Acıpayamgazetesi

Acıpayam Belediye Meclisi, 2019 yılının son meclis toplantısı olan Aralık ayı meclis toplantısında muhalefet partilerinin meclisi terk etmesi damga vurdu.


2019 yılının son meclis toplantısı Belediye Başkanı Hulusi Şevkan başkanlığında toplandı. Toplantıya muhalefetin salonu terk etmesi damga vurdu. Saat 15.00'de yapılacak olan meclis toplantısına CHP ve İyi Parti meclis üyeleri zamanından önce geldiler. Toplantı saatinin gelmesine rağmen Belediye Başkanı ve AK Partili meclis üyelerinin gelmemesi neticesinde muhalefet meclis üyeleri bu duruma tepki gösterdiler.



Muhalefet meclis üyeleri "Biz her toplantıya vaktinden önce geliyoruz. Başkan ve iktidar meclis üyeleri genellikle geç geliyorlar. Burası ciddi bir yer. Herkes ciddiyetle davranmalıdır" şeklinde tepkilerine dile getirdiler ve meclis salonunu terk ettiler.

 


Yaklaşık 20 dakika gecikmeli olarak iktidar meclis üyeleri meclise gelmeye başladı. Muhalefetsiz başlayan toplantıda gündemdeki tek madde olan tarla satışları ise oy çokluğu ile kabul edildi. Belediye Başkanı Hulusi Şevkan toplantıda birim müdürlerinin çalışmalarını anlattı ve onları övdü. Daha sonra toplantı 10 Ocak 2020 tarihinde yeniden toplanılmak üzere sona erdi.

 

Kaynak: Acıpayamgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.