Çiftçinin evindeki altınları “Jandarmayım” diye dolandıranları özel tim yakaladı

ASAYİŞ 27.12.2019 - 16:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çiftçinin evindeki altınları “Jandarmayım” diye dolandıranları özel tim yakaladı

Denizli’nin Çal ilçesine bağlı Aşağıseyit Mahallesi’nde çiftçilik yapan Süleyman Bozkurt’un eşi Rukiye Bozkurt’a kendisini jandarma olarak tanıtan ve evdeki altınları alıp kayıplara karışan 1 kişi ile ona yardımcı olan 4 kişi Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından yakalandı. Altınları bulunan Süleyman Bozkurt, “Devletimiz sağolsun, varolsun. Jandarmaya çok teşekkür ediyorum” dedi.   Aşağıseyit Mahallesi’nde önceki gün Süleyman Bozkurt’un evde olmadığı saatte evine giden bir kişi, Bozkurt’un eşi Rukiye Bozkurt’a, “Jandarmada görevliyim. Eşiniz karakolda. Evdeki altınların içinde çalıntı altınlar var. İncelememiz gerekiyor” dedi. Bunun üzerine Rukiye Bozkurt’ta paniğe kapılıp, altınları kendisini jandarma olarak tanıtan kişiye verdi.   Olayın ortaya çıkmasıyla jandarma kapsamlı soruşturma başlattı. Aşağıseyit’e gelen plakasız beyaz renkli otomobil bazı bölgelerdeki güvenlik kameralarından tespit edildi. Gerekli istihbarat çalışmasını yapan jandarma olaya karışan 4 kişinin Denizli kent merkezinde olduğunu belirledi. Yakın takibe alınan 4 kişi Atatürk Caddesi’nde Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından kıskıvrak yakalandı.   Zanlıların bugün ifadeleri alındı. Bir kuyumcuya sattıkları altınlar kuyumcudan alındı. 4 kişi yarın Çal Adliyesi’nde mahkemeye çıkartılacak. Sanıkların yakalanmasına ve altınlarının bulunmasına çok sevinen Süleyman Bozkurt, “Devletimiz sağolsun, varolsun. Jandarmaya çok teşekkür ediyorum. 24 saat geçmeden zanlılar yakalandı. Psikolojim bozulmuştu” yorumunda bulundu.

Denizli’nin Çal ilçesine bağlı Aşağıseyit Mahallesi’nde çiftçilik yapan Süleyman Bozkurt’un eşi Rukiye Bozkurt’a kendisini jandarma olarak tanıtan ve evdeki altınları alıp kayıplara karışan 1 kişi ile ona yardımcı olan 4 kişi Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından yakalandı. Altınları bulunan Süleyman Bozkurt, “Devletimiz sağolsun, varolsun. Jandarmaya çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Aşağıseyit Mahallesi’nde önceki gün Süleyman Bozkurt’un evde olmadığı saatte evine giden bir kişi, Bozkurt’un eşi Rukiye Bozkurt’a, “Jandarmada görevliyim. Eşiniz karakolda. Evdeki altınların içinde çalıntı altınlar var. İncelememiz gerekiyor” dedi. Bunun üzerine Rukiye Bozkurt’ta paniğe kapılıp, altınları kendisini jandarma olarak tanıtan kişiye verdi.

 

Olayın ortaya çıkmasıyla jandarma kapsamlı soruşturma başlattı. Aşağıseyit’e gelen plakasız beyaz renkli otomobil bazı bölgelerdeki güvenlik kameralarından tespit edildi. Gerekli istihbarat çalışmasını yapan jandarma olaya karışan 4 kişinin Denizli kent merkezinde olduğunu belirledi. Yakın takibe alınan 4 kişi Atatürk Caddesi’nde Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından kıskıvrak yakalandı.

 

Zanlıların bugün ifadeleri alındı. Bir kuyumcuya sattıkları altınlar kuyumcudan alındı. 4 kişi yarın Çal Adliyesi’nde mahkemeye çıkartılacak. Sanıkların yakalanmasına ve altınlarının bulunmasına çok sevinen Süleyman Bozkurt, “Devletimiz sağolsun, varolsun. Jandarmaya çok teşekkür ediyorum. 24 saat geçmeden zanlılar yakalandı. Psikolojim bozulmuştu” yorumunda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.