Çinliler Artık ‘Beyaz Cennet’i Daha İyi Tanıyacak

TURİZM 06.12.2016 - 10:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çinliler Artık ‘Beyaz Cennet’i Daha İyi Tanıyacak

denizli haber / denizli 20 haber / Çinliler Artık ‘Beyaz Cennet’i Daha İyi Tanıyacak

Kültür Turizm Bakanlığı, GloriousDmc Travel ile Çin Halk Cumhuriyeti’nin CCTV 6 kanalı Türkiye’nin farklı bölgelerinde ‘Kültür, sanat, sinema ve turizmi’ konu alan çekimlerinin bir ayağını da Pamukkale ve Karahayıt’ta yaptı.   Dünyaca ünlü sanatçı Nicolas Cage’nin 2010 yılında Pamukkale’de çekmiş olduğu ‘Hayalet Sürücü-2’ filmi ile ilgili de detaylı bilgi alan ekip, ‘Beyaz cennet’ Pamukkale’nin de pamuk travertenlerine hayran kaldı. Bu çekim, Çin’den Pamukkale’ye gelecek turist sayısının da artırılmasını hedefliyor.   İLKER YETİMOĞLU ANLATTI Denizli’den o dönemde ünlü sanatçı ile rol alan İlker Yetimoğlu ile de röportaj yapan Çin devlet televizyonu ekibi, çekimleri esnasında bu filmin bilgilerine de geniş yer verdi. Denizli ve Pamukkale’nin Dünya tarafından bilindiğini belirten İlker Yetimoğlu, “Çin devlet televizyonuna buradaki çekimlerinde yardımcı olduk. Denizli ve Pamukkale’nin tanıtımında küçük dahi olsa rol üstlendik. O zaman film için Karadenizliler derneği olarak Cast şirketine 100 figüran verdiğimiz için bizimle röportaj yapmayı uygun buldular. Nicolas cage’nin çektiği film hakkında da söyleşi de bulunduk” dedi. Çekimler, Şubat ayında CCTV 6 MOVIE Film kanalında yayınlanacak.       Hacı Selamoğlu  
denizli haber / denizli 20 haber / Çinliler Artık ‘Beyaz Cennet’i Daha İyi Tanıyacak

Kültür Turizm Bakanlığı, GloriousDmc Travel ile Çin Halk Cumhuriyeti’nin CCTV 6 kanalı Türkiye’nin farklı bölgelerinde ‘Kültür, sanat, sinema ve turizmi’ konu alan çekimlerinin bir ayağını da Pamukkale ve Karahayıt’ta yaptı.

 

Dünyaca ünlü sanatçı Nicolas Cage’nin 2010 yılında Pamukkale’de çekmiş olduğu ‘Hayalet Sürücü-2’ filmi ile ilgili de detaylı bilgi alan ekip, ‘Beyaz cennet’ Pamukkale’nin de pamuk travertenlerine hayran kaldı. Bu çekim, Çin’den Pamukkale’ye gelecek turist sayısının da artırılmasını hedefliyor.

 

İLKER YETİMOĞLU ANLATTI

Denizli’den o dönemde ünlü sanatçı ile rol alan İlker Yetimoğlu ile de röportaj yapan Çin devlet televizyonu ekibi, çekimleri esnasında bu filmin bilgilerine de geniş yer verdi. Denizli ve Pamukkale’nin Dünya tarafından bilindiğini belirten İlker Yetimoğlu, “Çin devlet televizyonuna buradaki çekimlerinde yardımcı olduk. Denizli ve Pamukkale’nin tanıtımında küçük dahi olsa rol üstlendik. O zaman film için Karadenizliler derneği olarak Cast şirketine 100 figüran verdiğimiz için bizimle röportaj yapmayı uygun buldular. Nicolas cage’nin çektiği film hakkında da söyleşi de bulunduk” dedi. Çekimler, Şubat ayında CCTV 6 MOVIE Film kanalında yayınlanacak.

 

 

 

Hacı Selamoğlu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.