Çivril Belediye Personeline 'İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi' verildi

DENİZLİ 19.07.2020 - 07:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril Belediye Personeline 'İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi' verildi

Çivril Belediyesi'nin hizmet içi eğitim programı çerçevesinde belediye personeline 'İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi' verildi.   Denizli'nin Çivril ilçesinde belediye personeline yönelik 'İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim' programı gerçekleştirildi. Çivril Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen iş  sağlığı ve güvenliği eğitiminde çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar gibi önemli konular ele alındı. Bunun yanında dünyayı etkisi altına alan covid-19'a karşı belediye personeli neler yapması gerektiği, hijyen kuralları ve sosyal mesafe hakkında bilgilendirildi.     Çivril Belediye personeline sağlık tarama aracında yapılan sağlık taramasında akciğer solunum fonksiyon testi ve işitme testi yapıldı. Ayrıca Çivril Belediyesi'nin hizmet içi eğitim programı kapsamında personele yangın eğitimi de verildi. Konuyla ilgili görüşlerini ifade eden Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural," Belediyemizdeki tüm personelimiz bizim  için çok değerlidir. Personelimizin güvenliği ve eğitimi için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. Hata yapan kardeşlerimiz varsa da onları uyaracağız. Kontrollü hayatlar ve hareketler her zaman riskleri azaltır."şeklinde konuştu.   Çivril Belediyesi'nin hizmet içi eğitim programı Covid-19 pandemisinden dolayı sosyal mesafeli ve tedbirlere uyularak düzenlendi.    

Çivril Belediyesi'nin hizmet içi eğitim programı çerçevesinde belediye personeline 'İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi' verildi.

 

Denizli'nin Çivril ilçesinde belediye personeline yönelik 'İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim' programı gerçekleştirildi. Çivril Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen iş  sağlığı ve güvenliği eğitiminde çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar gibi önemli konular ele alındı. Bunun yanında dünyayı etkisi altına alan covid-19'a karşı belediye personeli neler yapması gerektiği, hijyen kuralları ve sosyal mesafe hakkında bilgilendirildi.

 

 

Çivril Belediye personeline sağlık tarama aracında yapılan sağlık taramasında akciğer solunum fonksiyon testi ve işitme testi yapıldı. Ayrıca Çivril Belediyesi'nin hizmet içi eğitim programı kapsamında personele yangın eğitimi de verildi. Konuyla ilgili görüşlerini ifade eden Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural," Belediyemizdeki tüm personelimiz bizim  için çok değerlidir. Personelimizin güvenliği ve eğitimi için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. Hata yapan kardeşlerimiz varsa da onları uyaracağız. Kontrollü hayatlar ve hareketler her zaman riskleri azaltır."şeklinde konuştu.

 

Çivril Belediyesi'nin hizmet içi eğitim programı Covid-19 pandemisinden dolayı sosyal mesafeli ve tedbirlere uyularak düzenlendi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.