Çivril Belediyesi’nden aşure dağıtımı

KÜLTÜR 22.09.2018 - 10:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çivril Belediyesi’nden aşure dağıtımı

Çivril Belediyesi geleneksel olarak her yıl düzenlenen Aşure Günü kapsamında belediye binası önünde vatandaşlara aşure ikram etti.       Denizli’nin Çivril ilçesinde belediyenin düzenlediği aşure ikramına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, yaptığı konuşmada, “Muharrem ayının ve Aşure Günü’nün halkımızın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmesini temenni ediyorum. Bütün vatandaşlarımızı Aşure Günü için kurduğumuz sofralarımıza katıldıkları için teşekkür ediyorum” dedi.                 

Çivril Belediyesi geleneksel olarak her yıl düzenlenen Aşure Günü kapsamında belediye binası önünde vatandaşlara aşure ikram etti.   


  
Denizli’nin Çivril ilçesinde belediyenin düzenlediği aşure ikramına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, yaptığı konuşmada, “Muharrem ayının ve Aşure Günü’nün halkımızın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmesini temenni ediyorum. Bütün vatandaşlarımızı Aşure Günü için kurduğumuz sofralarımıza katıldıkları için teşekkür ediyorum” dedi. 

 

 


           

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.