Çivril Belediyesi Personeline İş Güvenliği eğitimi aldı

EĞİTİM 18.10.2018 - 18:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çivril Belediyesi Personeline İş Güvenliği eğitimi aldı

Çivril Belediyesi’nin hizmet içi eğitim programı çerçevesinde belediye  personeline iş güvenliği eğitimi verildi. Program, İnsan Kaynakları, Eğitim Müdürlüğü ve Çivril Kent Hizmetleri tarafından organize edildi.  Belediye personelinin iş kazalarına karşı bilgilendirilmesi maksadıyla düzenlenen eğitim semineri Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. İş güvenliği uzmanları Sadık Çelik ve Aylin Ayyıldız tarafından İş Sağlığı ve güvenliği kapsamında verilen eğitimde çalışma mevzuatı, işçi ve işverenin yasal hak ve sorumlukları, acil durumlarda yapılması gerekenler, kaza yaralanma ve hastalıktan korunma prensipleri, yangın ve ilk yardım konuları yer aldı.     Konuyla ilgili görüşlerini belirten Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “Çalışmalarımız bizim için çok önemlidir. Personelimizin güvenliği ve eğitimi için gerekli tüm tedbirleri istisnasız alıyoruz.” şeklinde konuştu.     Belediye personeli de böyle bir imkan sunduğu için Güven’e teşekkür etti.

Çivril Belediyesi’nin hizmet içi eğitim programı çerçevesinde belediye  personeline iş güvenliği eğitimi verildi.


Program, İnsan Kaynakları, Eğitim Müdürlüğü ve Çivril Kent Hizmetleri tarafından organize edildi.  Belediye personelinin iş kazalarına karşı bilgilendirilmesi maksadıyla düzenlenen eğitim semineri Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. İş güvenliği uzmanları Sadık Çelik ve Aylin Ayyıldız tarafından İş Sağlığı ve güvenliği kapsamında verilen eğitimde çalışma mevzuatı, işçi ve işverenin yasal hak ve sorumlukları, acil durumlarda yapılması gerekenler, kaza yaralanma ve hastalıktan korunma prensipleri, yangın ve ilk yardım konuları yer aldı.

 

 

Konuyla ilgili görüşlerini belirten Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “Çalışmalarımız bizim için çok önemlidir. Personelimizin güvenliği ve eğitimi için gerekli tüm tedbirleri istisnasız alıyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

Belediye personeli de böyle bir imkan sunduğu için Güven’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.