Çivril'de 1. Etap TOKİ'ler teslim ediliyor

DENİZLİ 11.02.2020 - 09:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril'de 1. Etap TOKİ'ler teslim ediliyor

Denizli'nin Çivril ilçesinde hak sahiplerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) Yukarı  Mahalle'de yapımı tamamlanan 330 konutun anahtar teslimine başlandı.           Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) yapımı tamamlanan konutlar teslim edilmeye başlandı. TOKİ tarafından Yukarı Mahalle'de başlatılan 330 konut 1. Etap TOKİ evler için anahtar teslim töreni düzenlendi. Daire sahipleri için heyecanlı ve anlamlı bir gün olduğunu belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "1. Etap TOKİ konutlarımızın hak sahiplerine teslimine başladık. Tüm ailelerimize konutlarında mutlu ve huzurlu olmalarını temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.     Yukarı Mahalle'de yer alan 330 konutun 109 tanesi 2+1, 221 tanesi ise 3+1'lerden oluşuyor. Ayrıca TOKİ projesinde 1 camii, 2 büfe ile alt yapı ve çevre düzenlemesi yer alıyor.  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Denizli-Çivril 1. Etap Yukarı Mahalle Toplu Konut Projesi  kapsamında inşa edilen 330 adet konutun teslim işlemleri 21 Şubat tarihine kadar devam edecek.  

Denizli'nin Çivril ilçesinde hak sahiplerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) Yukarı  Mahalle'de yapımı tamamlanan 330 konutun anahtar teslimine başlandı.

         

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) yapımı tamamlanan konutlar teslim edilmeye başlandı. TOKİ tarafından Yukarı Mahalle'de başlatılan 330 konut 1. Etap TOKİ evler için anahtar teslim töreni düzenlendi. Daire sahipleri için heyecanlı ve anlamlı bir gün olduğunu belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "1. Etap TOKİ konutlarımızın hak sahiplerine teslimine başladık. Tüm ailelerimize konutlarında mutlu ve huzurlu olmalarını temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

 

 

Yukarı Mahalle'de yer alan 330 konutun 109 tanesi 2+1, 221 tanesi ise 3+1'lerden oluşuyor. Ayrıca TOKİ projesinde 1 camii, 2 büfe ile alt yapı ve çevre düzenlemesi yer alıyor.  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Denizli-Çivril 1. Etap Yukarı Mahalle Toplu Konut Projesi  kapsamında inşa edilen 330 adet konutun teslim işlemleri 21 Şubat tarihine kadar devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.