Çivril’de 330 konut sahipleriyle buluştu

DENİZLİ 27.09.2018 - 18:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çivril’de 330 konut sahipleriyle buluştu

Denizli’nin Çivril ilçesinde yapımı devam eden 330 konutlu TOKİ evlerine başvuruların ardından noter huzurunda toplu kura çekimi gerçekleştirildi.   Çivril Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) ile ortaklaşa yapılan 330 konutun toplu kura çekimi noter huzurunda yapıldı. Çivril Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu’ndaki kura çekiminde bir konuşma yapan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “TOKİ’yi Çivril yıllardır istiyordu hep gündeme geldi, hep konuşuldu; fakat bir türlü bu projede bir sonuca varılamamış… Hep diyoruz ya bazılarının hayalleri bizim yaptıklarımıza yetişemez. Bizler de Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye’miz ile beraber gece gündüz çalışarak planlamasını yaptık. Bugün hayaller gerçek oluyor. 330 tane kardeşimiz yuva sahibi oluyor. TOKİ konutlarının olduğu yerde Çivril’imize yeniden mahalle kuruyoruz. Dar gelirli, evi olmayan kardeşlerimizi ev sahibi yapmak için yola çıktık. Yapılan TOKİ konutlarının biraz ilerisinde 110 bin metre karelik devasa bir alanımız var. Buraya da 500 konut yapmak için çalışmalarımıza başladık. Ve şunu söyleyeyim TOKİ konutlarının olduğu yer Çivril’imizin en güzel yeridir. Ben şimdiden bütün ev sahiplerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum.   Bu hizmette emeği geçen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanım Osman Zolan’a şahsım ve sizlerin adına gönülden teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu TOKİ toplu kura çekimi programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, TOKİ Uzmanı İbrahim Ethem Topçu, ilçe Çivril idari amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

Denizli’nin Çivril ilçesinde yapımı devam eden 330 konutlu TOKİ evlerine başvuruların ardından noter huzurunda toplu kura çekimi gerçekleştirildi.

 

Çivril Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) ile ortaklaşa yapılan 330 konutun toplu kura çekimi noter huzurunda yapıldı. Çivril Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu’ndaki kura çekiminde bir konuşma yapan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “TOKİ’yi Çivril yıllardır istiyordu hep gündeme geldi, hep konuşuldu; fakat bir türlü bu projede bir sonuca varılamamış… Hep diyoruz ya bazılarının hayalleri bizim yaptıklarımıza yetişemez. Bizler de Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye’miz ile beraber gece gündüz çalışarak planlamasını yaptık. Bugün hayaller gerçek oluyor. 330 tane kardeşimiz yuva sahibi oluyor. TOKİ konutlarının olduğu yerde Çivril’imize yeniden mahalle kuruyoruz. Dar gelirli, evi olmayan kardeşlerimizi ev sahibi yapmak için yola çıktık. Yapılan TOKİ konutlarının biraz ilerisinde 110 bin metre karelik devasa bir alanımız var. Buraya da 500 konut yapmak için çalışmalarımıza başladık. Ve şunu söyleyeyim TOKİ konutlarının olduğu yer Çivril’imizin en güzel yeridir. Ben şimdiden bütün ev sahiplerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum.

 

Bu hizmette emeği geçen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanım Osman Zolan’a şahsım ve sizlerin adına gönülden teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu


TOKİ toplu kura çekimi programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, TOKİ Uzmanı İbrahim Ethem Topçu, ilçe Çivril idari amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.