Çivril'de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşandı

DENİZLİ 29.10.2019 - 12:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril'de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşandı

Tüm yurtta olduğu gibi Denizlinin Çivril ilçesinde de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.   Denizli'nin Çivril ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. Atatürk anıtına çelenk konması ile başlayan program, bir dakikalık saygı duruşu akabinde okunan istiklal marşı ile devam etti. Daha sonra Çivril Kaymakamı Armağan Önal,  günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı. Önal'ın konuşmasının ardından Cumhuriyet Meydanı'nı hınca hınç dolduran Çivrilli'ler ortaokul ve liseli öğrencilerin hazırladığı halk oyunları gösterilerini izledi.     Daha sonra okunan şiirler izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Vatandaşlarımızın da yoğun ilgi göstermesiyle kutlamalar coşkulu geçti. Kılıçarslan Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı "Cumhuriyet'in İlanı" adlı gösteri izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Törene Çivril Kaymakamı Armağan Önal, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş  katıldı.    

Tüm yurtta olduğu gibi Denizlinin Çivril ilçesinde de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

 

Denizli'nin Çivril ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. Atatürk anıtına çelenk konması ile başlayan program, bir dakikalık saygı duruşu akabinde okunan istiklal marşı ile devam etti. Daha sonra Çivril Kaymakamı Armağan Önal,  günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı. Önal'ın konuşmasının ardından Cumhuriyet Meydanı'nı hınca hınç dolduran Çivrilli'ler ortaokul ve liseli öğrencilerin hazırladığı halk oyunları gösterilerini izledi.

 

 

Daha sonra okunan şiirler izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Vatandaşlarımızın da yoğun ilgi göstermesiyle kutlamalar coşkulu geçti. Kılıçarslan Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı "Cumhuriyet'in İlanı" adlı gösteri izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Törene Çivril Kaymakamı Armağan Önal, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş  katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.