Çivril'de Şiddetli Rüzgar Tabelalara Zarar Verdi

ASAYİŞ 02.01.2020 - 13:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril'de Şiddetli Rüzgar Tabelalara Zarar Verdi

Denizli'nin Çivril ilçesinde aşırı rüzgarın şiddetinden dolayı ilçede bulunan tabelalar hasar gördü.    Çivril'de bugün sabah saatlerine karşı etkili olan rüzgar yollarda bulanan tabelaları yerinden söktü. Özellikle kamu kurum ve kuruluşlarına ait tabelalar zarar gördü. 23. Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali öncesinde Cumhuriyet parkındaki Atatürk heykelinin arka kısmında bulunan şelale önüne konulan ve büyük beğeni toplayan ÇİVRİL yazısı rüzgarın şiddetinden hasar gördü. Çivril Belediyesi tarafından üç boyutlu olarak yapılan Çivril yazısının Pazartesi  06:51 sularında saatte 30 km/s ile esen rüzgarın etkisiyle hasar gördüğü mobese kameralarından tespit edildi. Meteorolojiden yapılan son açıklamalara göre rüzgarın şiddetinin önümüzdeki günlerde artarak devam edeceği bildirildi.  Bu yüzden Çivril Belediyesi, üç boyutlu yazının kış şartlarında daha fazla hasar görmemesi nedeniyle kaldırılacağını havaların ısınması ile birlikte yazının tekrar yerine konulacağını açıkladı.  

Denizli'nin Çivril ilçesinde aşırı rüzgarın şiddetinden dolayı ilçede bulunan tabelalar hasar gördü.

 

 Çivril'de bugün sabah saatlerine karşı etkili olan rüzgar yollarda bulanan tabelaları yerinden söktü. Özellikle kamu kurum ve kuruluşlarına ait tabelalar zarar gördü. 23. Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali öncesinde Cumhuriyet parkındaki Atatürk heykelinin arka kısmında bulunan şelale önüne konulan ve büyük beğeni toplayan ÇİVRİL yazısı rüzgarın şiddetinden hasar gördü. Çivril Belediyesi tarafından üç boyutlu olarak yapılan Çivril yazısının Pazartesi  06:51 sularında saatte 30 km/s ile esen rüzgarın etkisiyle hasar gördüğü mobese kameralarından tespit edildi. Meteorolojiden yapılan son açıklamalara göre rüzgarın şiddetinin önümüzdeki günlerde artarak devam edeceği bildirildi.  Bu yüzden Çivril Belediyesi, üç boyutlu yazının kış şartlarında daha fazla hasar görmemesi nedeniyle kaldırılacağını havaların ısınması ile birlikte yazının tekrar yerine konulacağını açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.