Çivril’de üst yapı çalışmaları devam ediyor...

YAŞAM 22.11.2018 - 16:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çivril’de üst yapı çalışmaları devam ediyor...

Çivril Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  ilçenin farklı noktalarında üst yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.     Denizli’nin Çivril ilçesinde belediyeye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde üst yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.  Belirli bir plan çerçevesinde hareket eden ekiplerin bu sefer ki durağı Gökgöl ve Beyköy mahalleleri oldu.       Yapımına geçtiğimiz günlerde başlanan Gökgöl ve Beyköy mahallelerindeki  yol ve kilit parke döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor.     Sokakları yazın tozundan ve kışın çamurundan kurtarmak için yoğun bir çalışma yaptıklarını belirten Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “  76 mahallemizden 60 'ın üzerinde mahallemizin üst yapı çalışmalarını tamamladık. Gökgöl ve Beyköy  mahallelerimizin  de üst yapı çalışmalarını tamamlayarak toz ve çamurdan kurtarıyoruz. Mahallelerimizin  bütün yollarına bordür ve parke taşı döşüyoruz. İlçemizde tozlu ve çamurlu hiçbir yer kalmayacak.  Durmak yok çalışmaya devam.” şeklinde konuştu.  
Çivril Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  ilçenin farklı noktalarında üst yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
 
 
Denizli’nin Çivril ilçesinde belediyeye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde üst yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.  Belirli bir plan çerçevesinde hareket eden ekiplerin bu sefer ki durağı Gökgöl ve Beyköy mahalleleri oldu.
 
 
 
Yapımına geçtiğimiz günlerde başlanan Gökgöl ve Beyköy mahallelerindeki  yol ve kilit parke döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor.
 
 
Sokakları yazın tozundan ve kışın çamurundan kurtarmak için yoğun bir çalışma yaptıklarını belirten Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “  76 mahallemizden 60 'ın üzerinde mahallemizin üst yapı çalışmalarını tamamladık. Gökgöl ve Beyköy  mahallelerimizin  de üst yapı çalışmalarını tamamlayarak toz ve çamurdan kurtarıyoruz. Mahallelerimizin  bütün yollarına bordür ve parke taşı döşüyoruz. İlçemizde tozlu ve çamurlu hiçbir yer kalmayacak.  Durmak yok çalışmaya devam.” şeklinde konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.