Çivril'e 400 konut müjdesi

DENİZLİ 16.12.2019 - 17:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril'e 400 konut müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle "Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut" projesi kapsamında Çivril'e yapılacak olan 440 konut için başvurular başladı.            Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle "Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut projesi başladı. Bu kapsamda Denizli'nin Çivril ilçesine yapılacak olan 440 konut için de başvurular başladı. Depreme dayanıklı olan ve mahalle kültürünün yaşatılacağı projede Çivril'e 308 Adet 2+1 konut, 132 Adet  3+1 konut inşa edilecek. Proje kapsamında aylık 894 liradan başlayan taksitlerle dar gelirliler ev sahibi olabilecek.Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında inşa ettirilecek konutlar için T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Proje  ilinde bulunan yetkili şubeleri aracılığı ile başvurular yapılacak. Başvuru işlemleri 16 Aralık 2019 ve 15 Ocak 2020 tarihleri aralığında gerçekleştirilecek.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle "Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut" projesi kapsamında Çivril'e yapılacak olan 440 konut için başvurular başladı.

 

        

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle "Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut projesi başladı. Bu kapsamda Denizli'nin Çivril ilçesine yapılacak olan 440 konut için de başvurular başladı. Depreme dayanıklı olan ve mahalle kültürünün yaşatılacağı projede Çivril'e 308 Adet 2+1 konut, 132 Adet  3+1 konut inşa edilecek. Proje kapsamında aylık 894 liradan başlayan taksitlerle dar gelirliler ev sahibi olabilecek.Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında inşa ettirilecek konutlar için T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Proje  ilinde bulunan yetkili şubeleri aracılığı ile başvurular yapılacak. Başvuru işlemleri 16 Aralık 2019 ve 15 Ocak 2020 tarihleri aralığında gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.