Çivril Geleneksel Voleybol Turnuvası Başladı

SPOR 19.12.2019 - 09:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril Geleneksel Voleybol Turnuvası Başladı

 Çivril Belediyesi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen "Çivril Geleneksel Voleybol Turnuvası" başladı.             Çivril Belediyesi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Çivril Geleneksel Voleybol Turnuvası Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural'ın katımıyla başladı. Çivril Kapalı Spor Salonu'nda düzenlen  turnuvada ilk maçlar; Pamukkale Voleybol- KYK, Jandarma Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi ve Efsaneler-Yıldızspor arasında gerçekleştirildi. Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Her İnsanın hayatında spor olmalıdır. Biz Çivril Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Kardeşlerimizi sporla buluşturmak için turnuvalar düzenliyoruz. Bu bağlamda da bugün burada voleybol turnuvamıza başlıyoruz. Bu vesile ile mücadele edecek tüm takımlara başarılar dilerim." şeklinde konuştu.      12 mahalle 12 kurum ve ilk defa 5 bayan voleybol takımının katıldığı turnuvada 29 takım mücadele edecek.    

 Çivril Belediyesi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen "Çivril Geleneksel Voleybol Turnuvası" başladı.  

         

Çivril Belediyesi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Çivril Geleneksel Voleybol Turnuvası Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural'ın katımıyla başladı. Çivril Kapalı Spor Salonu'nda düzenlen  turnuvada ilk maçlar; Pamukkale Voleybol- KYK, Jandarma Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi ve Efsaneler-Yıldızspor arasında gerçekleştirildi. Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Her İnsanın hayatında spor olmalıdır. Biz Çivril Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Kardeşlerimizi sporla buluşturmak için turnuvalar düzenliyoruz. Bu bağlamda da bugün burada voleybol turnuvamıza başlıyoruz. Bu vesile ile mücadele edecek tüm takımlara başarılar dilerim." şeklinde konuştu. 

 

 

12 mahalle 12 kurum ve ilk defa 5 bayan voleybol takımının katıldığı turnuvada 29 takım mücadele edecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.