Çivril ilçesinde güzelliker ön plana çıkarılıyor

TURİZM 18.02.2017 - 12:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çivril ilçesinde güzelliker ön plana çıkarılıyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde hayata geçirmeyi planladıkları Işıklı Gölü ve çevresi ile Gümüşsu Şelalesi ve Akdağ Tabiat Parkı çalışmalarında geldikleri noktayı anlatarak, bu yatırımlarla ilçenin doğa turizminin merkezi olacağını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril’i ziyaret ederek, ilçedeki Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını inceledi. Çivril merkez ile Gümüşsu, Yeniköy, Işıklı, Çıtak ve Kıralan mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, AK Parti Çivril İlçe Teşkilat üyeleri ile de buluştu. Ziyaretlerinde ilçede sürdürdükleri alt ve üst yapı ile diğer çalışmaları anlatan Başkan Zolan, “Çivril’de hiçbir vatandaşımızın ayağı çamura değmeyecek. Her yere kilit parke taşı döşeyerek, 2017’nin sonunda kilit parke taşı işini tamamlayacağız. Ancak alt yapı çalışmaları devam eden yerlerde ise üst yapı çalışmalarımız daha sonra tamamlanacak. Biz bir söz verdik ve o sözü yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi. “Gümüşsu Şelalesi’nde kamulaştırma tamam”   Özellikle gençlerin yoğun talep gösterdiği halı sahaların yapımına devam edildiğini aktaran Başkan Osman Zolan, Çivril halkının merakla beklediği Işıklı Gölü ve çevresi ile Gümüşsu Şelalesi projesi ile ilgili ise şunları söyledi: “En çok arzu ettiğimiz projelerimizden birisi de Gümüşsu Şelalesi. Bu projemizde kamulaştırma işlemlerini tamamladık. İhalesini de tamamladıktan sonra şelalenin hem üst hem de alt tarafında düzenlemeler yapacağız. Gümüşsu Şelalesini üç yıl önce görmüştük ve o günden sonra burası için çalışmaya başladık. Gümüşsü Şelalesi hayalimizdi ve bir hayalimizi daha gerçekleştiriyoruz.”   “Cazibe merkezi olacak”   “Çivril’le ilgili çok güzel hayallerimiz var” diyen Başkan Zolan, “Işıklı Gölü ile ilgili projemiz var. Akdağ Tabiat Parkı ile ilgili olarak ise Orman ve Su İşleri Bakanlığımızdan onay bekliyoruz. Hayata geçecek olan bu projelerle Çivril’in doğa turizminin merkezi ve doğaseverler için cazibe noktası olmasını istiyoruz. Biz burayı sadece Çivril ve Denizli için değil Türkiye için çekim noktası yapmayı düşünüyoruz. Burası gölüyle, ormanıyla, Akdağ Tabiat Parkıyla ve tüm doğal güzellikleriyle sadece Denizli’nin değil bölgenin turizmine katkı sağlayacak” ifadelerini kullandı.   “Yeni güzellikler koymaya devam edeceğiz”   Çalışmalar tamamlandığında Çivril’in tüm mahalleleri ile birlikte, Denizli ve Türkiye’ye örnek olacağını vurgulayan Başkan Osman Zolan sözlerine şöyle son verdi: “Biz bunun sözünü vererek yola çıktık. ‘Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ dedik. Biz bu güzelliklerin üzerine yeni güzellikler koymaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde hayata geçirmeyi planladıkları Işıklı Gölü ve çevresi ile Gümüşsu Şelalesi ve Akdağ Tabiat Parkı çalışmalarında geldikleri noktayı anlatarak, bu yatırımlarla ilçenin doğa turizminin merkezi olacağını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril’i ziyaret ederek, ilçedeki Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını inceledi. Çivril merkez ile Gümüşsu, Yeniköy, Işıklı, Çıtak ve Kıralan mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, AK Parti Çivril İlçe Teşkilat üyeleri ile de buluştu.

Ziyaretlerinde ilçede sürdürdükleri alt ve üst yapı ile diğer çalışmaları anlatan Başkan Zolan, “Çivril’de hiçbir vatandaşımızın ayağı çamura değmeyecek. Her yere kilit parke taşı döşeyerek, 2017’nin sonunda kilit parke taşı işini tamamlayacağız. Ancak alt yapı çalışmaları devam eden yerlerde ise üst yapı çalışmalarımız daha sonra tamamlanacak. Biz bir söz verdik ve o sözü yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

“Gümüşsu Şelalesi’nde kamulaştırma tamam”

 

Özellikle gençlerin yoğun talep gösterdiği halı sahaların yapımına devam edildiğini aktaran Başkan Osman Zolan, Çivril halkının merakla beklediği Işıklı Gölü ve çevresi ile Gümüşsu Şelalesi projesi ile ilgili ise şunları söyledi: “En çok arzu ettiğimiz projelerimizden birisi de Gümüşsu Şelalesi. Bu projemizde kamulaştırma işlemlerini tamamladık. İhalesini de tamamladıktan sonra şelalenin hem üst hem de alt tarafında düzenlemeler yapacağız. Gümüşsu Şelalesini üç yıl önce görmüştük ve o günden sonra burası için çalışmaya başladık. Gümüşsü Şelalesi hayalimizdi ve bir hayalimizi daha gerçekleştiriyoruz.”

 

“Cazibe merkezi olacak”

 

“Çivril’le ilgili çok güzel hayallerimiz var” diyen Başkan Zolan, “Işıklı Gölü ile ilgili projemiz var. Akdağ Tabiat Parkı ile ilgili olarak ise Orman ve Su İşleri Bakanlığımızdan onay bekliyoruz. Hayata geçecek olan bu projelerle Çivril’in doğa turizminin merkezi ve doğaseverler için cazibe noktası olmasını istiyoruz. Biz burayı sadece Çivril ve Denizli için değil Türkiye için çekim noktası yapmayı düşünüyoruz. Burası gölüyle, ormanıyla, Akdağ Tabiat Parkıyla ve tüm doğal güzellikleriyle sadece Denizli’nin değil bölgenin turizmine katkı sağlayacak” ifadelerini kullandı.

 

“Yeni güzellikler koymaya devam edeceğiz”

 

Çalışmalar tamamlandığında Çivril’in tüm mahalleleri ile birlikte, Denizli ve Türkiye’ye örnek olacağını vurgulayan Başkan Osman Zolan sözlerine şöyle son verdi: “Biz bunun sözünü vererek yola çıktık. ‘Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ dedik. Biz bu güzelliklerin üzerine yeni güzellikler koymaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.