"Çivril Okuyor" Etkinliği Gerçekleştirildi

DENİZLİ 25.04.2019 - 10:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

"Çivril Okuyor" Etkinliği Gerçekleştirildi

Çivril Belediyesi ile Şevkiye Özel Fen Lisesi 'nin işbirliği ile "Çivril Okuyor" adlı etkinlik gerçekleştirildi.   Denizli'nin Çivril ilçesinde  Çivril Belediyesi ile Şevkiye Özel Fen Lisesi ile birlikte  kitap okuma etkinliği düzenledi.  "Çivril Okuyor" adı altında yapılan program, Cumhuriyet parkında gerçekleştirildi. Çok sayıda öğrencinin ve ilçe halkının katıldığı etkinlik bir saat sürdü.     Milli Eğitim Müdürlüğü'nün müfredatına uygun 100 temel eserden seçilen kitaplar ve Çanakkale'yi, Denizli ve Çivril'in tarihini anlatan kitaplar etkinliğe katılan öğrencilere dağıtıldı.  Dinimizin okumaya çok büyük önem verdiğini belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Dinimiz, ilme, okumaya ayrı bir önem vermektedir. Peygamber efendimiz (sav)  de  ilim konusunda çok hassas davranmış, ilim öğrenmek için gayret sarf edilmesinin farz olduğunu belirtmiştir. İlim öğrenmenin, okumanın yeri ve zamanı yoktur.  Parkta, bahçede, okulda, otobüste, evde vakit bulduğumuz her yerde okumalıyız.  Hayatta başarılı olmanın sırlarından biri de okumak ve çok çalışmaktır. Okuma alışkanlığının kazandırılması için ailelere burada çok büyük iş düşüyor. Yarınlarımızın daha güzel, geleceğimizin daha aydınlık olması için çocuklarımıza örnek  olmalıyız.  Bizlerde belediye olarak Şevkiye Özel Fen Lisesi öğrencileri  ile birlikte böyle bir etkinlik düzenledik. Bu anlamda bu etkinliğe destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerimize İnşaallah  ileriki zamanlarda daha çok yer vereceğiz." şeklinde konuştu.      

Çivril Belediyesi ile Şevkiye Özel Fen Lisesi 'nin işbirliği ile "Çivril Okuyor" adlı etkinlik gerçekleştirildi.

 

Denizli'nin Çivril ilçesinde  Çivril Belediyesi ile Şevkiye Özel Fen Lisesi ile birlikte  kitap okuma etkinliği düzenledi.  "Çivril Okuyor" adı altında yapılan program, Cumhuriyet parkında gerçekleştirildi. Çok sayıda öğrencinin ve ilçe halkının katıldığı etkinlik bir saat sürdü.

 

 

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün müfredatına uygun 100 temel eserden seçilen kitaplar ve Çanakkale'yi, Denizli ve Çivril'in tarihini anlatan kitaplar etkinliğe katılan öğrencilere dağıtıldı.  Dinimizin okumaya çok büyük önem verdiğini belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Dinimiz, ilme, okumaya ayrı bir önem vermektedir. Peygamber efendimiz (sav)  de  ilim konusunda çok hassas davranmış, ilim öğrenmek için gayret sarf edilmesinin farz olduğunu belirtmiştir. İlim öğrenmenin, okumanın yeri ve zamanı yoktur.  Parkta, bahçede, okulda, otobüste, evde vakit bulduğumuz her yerde okumalıyız.  Hayatta başarılı olmanın sırlarından biri de okumak ve çok çalışmaktır. Okuma alışkanlığının kazandırılması için ailelere burada çok büyük iş düşüyor. Yarınlarımızın daha güzel, geleceğimizin daha aydınlık olması için çocuklarımıza örnek  olmalıyız.  Bizlerde belediye olarak Şevkiye Özel Fen Lisesi öğrencileri  ile birlikte böyle bir etkinlik düzenledik. Bu anlamda bu etkinliğe destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerimize İnşaallah  ileriki zamanlarda daha çok yer vereceğiz." şeklinde konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.