Çivril Zıpır Yokuşunda 2 kaza 4 yaralı

ASAYİŞ 29.11.2019 - 14:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril Zıpır Yokuşunda 2 kaza 4 yaralı

Denizli Çivril İlçesi’nde zıpır yokuşunda 4 aracın karıştığı iki ayrı kazada 4 kişi yaralandı.   Edinilen bilgilere göre; Çivril İlçesi Zıpır Yokuşu olarak bilinen mevkide iki ayrı kaza meydana geldi. Havanın yağışlı olması nedeniyle ilk kazada Adem K. yönetimindeki 64 BB 747 plakalı araç,  Mine D. Yönetimindeki 20 DC 087 plakalı otomobil ile Güner Y. yönetimindeki 20 GE 395 plakalı kamyonun karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken, kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi.   Kazada yaralanan vatandaşlara müdahale eden sağlık ekipleri daha sonra yaralıları hastaneye kaldırdı.   Bir diğer kaza ise Yusuf Y. yönetimindeki 20 GL 929 plakalı kamyonun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yattı. Kazada sürücü Yalgın. yaralı halde kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yaralıya müdahale ederek hastaneye kaldırıldı.   Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Çivril İlçesi’nde zıpır yokuşunda 4 aracın karıştığı iki ayrı kazada 4 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre; Çivril İlçesi Zıpır Yokuşu olarak bilinen mevkide iki ayrı kaza meydana geldi. Havanın yağışlı olması nedeniyle ilk kazada Adem K. yönetimindeki 64 BB 747 plakalı araç,  Mine D. Yönetimindeki 20 DC 087 plakalı otomobil ile Güner Y. yönetimindeki 20 GE 395 plakalı kamyonun karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken, kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi.

 

Kazada yaralanan vatandaşlara müdahale eden sağlık ekipleri daha sonra yaralıları hastaneye kaldırdı.

 

Bir diğer kaza ise Yusuf Y. yönetimindeki 20 GL 929 plakalı kamyonun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yattı. Kazada sürücü Yalgın. yaralı halde kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yaralıya müdahale ederek hastaneye kaldırıldı.

 

Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.