Çobanoğlu; “Devlet aklı hemen şimdi!”

SİYASET 12.02.2020 - 08:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çobanoğlu; “Devlet aklı hemen şimdi!”

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu tarafından yapılan yazılı açıklamada, İdlib’de yaşanan olaylar hakkında dikkatli olunması gerektiğini, Devlet Aklı ile hareket edilmesinin zorunlu olduğunu ifade etti.   Başkan Çobanoğlu; “Büyük milletimizin başı sağ olsun.  Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bugün Suriye’de yaşananlar karşısında esas düşmanımız ABD ve İsrail ellerini ovuşturuyor, kıs kıs gülüyor. İdlib’te aşamalı olarak tırmandırılan tertip ve provokasyonlar çok tehlikeli bir aşamaya gelmiştir. Bu tehlikeli tırmanışı iyi görmek, intikam duygusuyla değil, DEVLET AKLI ile hareket etmek olmazsa olmaz zorunluluktur.   BÜYÜK TUZAĞA DİKKAT! FETÖ darbesini engelledik, PKK’yı hendeklere gömdük, sınır ötesinde Zeytin Dalı, Fırat Kalkanı ve en son Barış Pınarı harekâtıyla komşularla ilişkileri güçlendirdik. Ülkemize yapılan saldırıları ve Amerikan tertiplerini en haklı zeminde püskürttüğümüz bugünlerde İdlib tertibi ile karşı karşıya geldik.   Bu süreçte komşularla ilişkilerimizi daha da güçlendirmeli, Suriye ile dolaylı görüşmek yerine doğrudan görüşmelerle bu tertipleri bozmalıyız. Ortak düşmanımız olan terörün üzerine gitmeliyiz. Aksi durum; hem ülkemizin hem de komşularımızın kaybetmesi demektir. Doğu Akdeniz ve Kıbrıs gibi hareket alanlarımızın zayıflaması, Mavi Vatan mücadelemizin sekteye uğraması demektir.   PUSUDAKİ AMERKİKA ANKARA’YA GELİYOR! Suriye’nin bütünlüğü, Türkiye’nin de bütünlüğüdür. Bu olumsuz durumu devlet aklı ile frenlemek, pusudan başını çıkartan ABD’ye karşı güçlü bir yanıt olacaktır.   Büyük milletimiz bu badireleri de atlatacak, en kısa zamanda vatan birliğini ve bütünlüğünü sağlayacaktır.

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu tarafından yapılan yazılı açıklamada, İdlib’de yaşanan olaylar hakkında dikkatli olunması gerektiğini, Devlet Aklı ile hareket edilmesinin zorunlu olduğunu ifade etti.

 

Başkan Çobanoğlu; “Büyük milletimizin başı sağ olsun.  Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bugün Suriye’de yaşananlar karşısında esas düşmanımız ABD ve İsrail ellerini ovuşturuyor, kıs kıs gülüyor. İdlib’te aşamalı olarak tırmandırılan tertip ve provokasyonlar çok tehlikeli bir aşamaya gelmiştir. Bu tehlikeli tırmanışı iyi görmek, intikam duygusuyla değil, DEVLET AKLI ile hareket etmek olmazsa olmaz zorunluluktur.

 

BÜYÜK TUZAĞA DİKKAT!

FETÖ darbesini engelledik, PKK’yı hendeklere gömdük, sınır ötesinde Zeytin Dalı, Fırat Kalkanı ve en son Barış Pınarı harekâtıyla komşularla ilişkileri güçlendirdik. Ülkemize yapılan saldırıları ve Amerikan tertiplerini en haklı zeminde püskürttüğümüz bugünlerde İdlib tertibi ile karşı karşıya geldik.

 

Bu süreçte komşularla ilişkilerimizi daha da güçlendirmeli, Suriye ile dolaylı görüşmek yerine doğrudan görüşmelerle bu tertipleri bozmalıyız. Ortak düşmanımız olan terörün üzerine gitmeliyiz. Aksi durum; hem ülkemizin hem de komşularımızın kaybetmesi demektir. Doğu Akdeniz ve Kıbrıs gibi hareket alanlarımızın zayıflaması, Mavi Vatan mücadelemizin sekteye uğraması demektir.

 

PUSUDAKİ AMERKİKA ANKARA’YA GELİYOR!

Suriye’nin bütünlüğü, Türkiye’nin de bütünlüğüdür. Bu olumsuz durumu devlet aklı ile frenlemek, pusudan başını çıkartan ABD’ye karşı güçlü bir yanıt olacaktır.

 

Büyük milletimiz bu badireleri de atlatacak, en kısa zamanda vatan birliğini ve bütünlüğünü sağlayacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.