Çocuklar Cesur Horoz’u Sevdi

KÜLTÜR 08.12.2019 - 10:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çocuklar Cesur Horoz’u Sevdi

Çameli Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında çocukları sinemayla buluşturmaya devam ediyor.   Aralık ayı etkinlikleri kapsamında aileler çocuklarıyla vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Sinema Günlerinde dolup taşan Hayri Dev Kültür Merkezi Cuma akşamları Miniklere ve Çocuklara özel sinema gecesi adlı sinema gösterimi devam ediyor.   MİNİKLER SİNEMAYI ÇOK SEVDİ   Sinema gösteriminde, Genç Horoz Toto'nun arkadaşları ailesi ve tanıdıkları ile birlikte yaşadığı macerayı izleyen çocuklar filmden büyük bir keyifle ayrıldı. Çameli Belediyesi yaptığı etkinliklerle bugüne kadar binlerce kişiyi ve yüzlerce çocuğu sinema ile buluşturmuş oldu.  

Çameli Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında çocukları sinemayla buluşturmaya devam ediyor.

 

Aralık ayı etkinlikleri kapsamında aileler çocuklarıyla vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Sinema Günlerinde dolup taşan Hayri Dev Kültür Merkezi Cuma akşamları Miniklere ve Çocuklara özel sinema gecesi adlı sinema gösterimi devam ediyor.

 

MİNİKLER SİNEMAYI ÇOK SEVDİ

 

Sinema gösteriminde, Genç Horoz Toto'nun arkadaşları ailesi ve tanıdıkları ile birlikte yaşadığı macerayı izleyen çocuklar filmden büyük bir keyifle ayrıldı. Çameli Belediyesi yaptığı etkinliklerle bugüne kadar binlerce kişiyi ve yüzlerce çocuğu sinema ile buluşturmuş oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.