Costel Pantilimon Denizlispor'a imzayı attı

SPOR 04.09.2020 - 17:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Costel Pantilimon Denizlispor'a imzayı attı

Süper Lig'de yeni sezon öncesi kaleye takviye arayışlarını sürdüren Yukatel Denizlispor, İngiltere Romanyalı file bekçisi Costel Pantilimon ile anlaşarak sözleşme imzaladı.   Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nde bugün düzenlenen imza törenine Başkan Ali Çetin’de katıldı. İngiltere Championship ekiplerinden Nottingham Forest'ta forma giyen Romanyalı file bekçisi 33 yaşındaki Costel Pantilimon ile anlaşan ve bugün 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı.   Eski Milli futbolcu olan Costel Pantilimon’nun boyunun uzunluğu 2.03 olması dikkatleri çekti.  

Süper Lig'de yeni sezon öncesi kaleye takviye arayışlarını sürdüren Yukatel Denizlispor, İngiltere Romanyalı file bekçisi Costel Pantilimon ile anlaşarak sözleşme imzaladı.

 

Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nde bugün düzenlenen imza törenine Başkan Ali Çetin’de katıldı. İngiltere Championship ekiplerinden Nottingham Forest'ta forma giyen Romanyalı file bekçisi 33 yaşındaki Costel Pantilimon ile anlaşan ve bugün 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

 

Eski Milli futbolcu olan Costel Pantilimon’nun boyunun uzunluğu 2.03 olması dikkatleri çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.