Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Denizli'ye geliyor

GÜNDEM 18.02.2020 - 11:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Denizli'ye geliyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay bir dizi ziyaretler ve Siyaset Akademisi Eğitim programı için Denizli’ye geliyor.   Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay, 23 Şubat 2020 Pazar günü bir dizi ziyaretler ve Siyaset Akademisi Eğitimi programı kapsamında başlangıç dersini vermek üzere Denizli’de olacak. Oktay’ın kapsamlı programının detayları daha sonra netleşeceği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay bir dizi ziyaretler ve Siyaset Akademisi Eğitim programı için Denizli’ye geliyor.

 

Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay, 23 Şubat 2020 Pazar günü bir dizi ziyaretler ve Siyaset Akademisi Eğitimi programı kapsamında başlangıç dersini vermek üzere Denizli’de olacak. Oktay’ın kapsamlı programının detayları daha sonra netleşeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.