Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu Coşku İçinde Yapıldı

DENİZLİ 30.10.2017 - 12:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu Coşku İçinde Yapıldı

Vali Hasan Karahan, Cumhuriyet Bayramı kapsamında Anemon Otel’de Resepsiyon verdi.   Vali Hasan Karahan eşi Şule Meral Karahan Hanımefendi ile birlikte konukları salon girişinde karşıladı.   Gecede bir selamlama konuşması yapan Vali Karahan; “Denizli’de göreve başlayalı 4 ay oluyor. Bu 4 ayda gerçekten çok güzel anılarımız oldu. Bugün iki Bakanımızla birlikte çok hayırlı bir iş yaparak 786 ailemizi ev sahibi yaptık. Denizli’nin daha müreffeh, daha kalkınmış bir İl olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Burada unumuz var, şekerimiz var kısacası her şeyimiz var, helva yapacak da insanımız var. Denizli bir milyon nüfusu, müteşebbis, ticareti seven ve çalışkan insanları ile Türkiye’nin yüz akı bir şehrimiz. Daha da büyüyerek, daha da memleketimizin iftihar edeceği dünya ile rekabet eden bir Denizli olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Sizlerin bu coşkusu bizleri daha da umutlandırdı. 24 saat çalışıyorduk bundan sonra 25 saat çalışacağız. Davetimize geldiniz bizleri mutlu ettiniz, hepinize teşekkür ediyor, iyi akşamlar diliyorum” dedi.     Eşi Şule Meral Hanımefendi ile birlikte davetlilerin masalarını tek tek gezerek Cumhuriyet Bayramını kutlayan Vali Hasan Karahan, Cumhuriyetin 94. Yıldönümü nedeniyle hazırlanan pastayı Protokol Üyeleri ile birlikte kesti. Bu sırada salonda bulunan davetliler ellerinde Türk Bayraklarıyla coşkuyu doruğa tırmandırdı. Denizlili ünlü ressam Yaşar Çallı, kendi yaptığı Atatürk Portresini Vali Hasan Karahan’a hediye etti. Gece canlı müzik dinletisi ile devam etti.      

Vali Hasan Karahan, Cumhuriyet Bayramı kapsamında Anemon Otel’de Resepsiyon verdi.

 

Vali Hasan Karahan eşi Şule Meral Karahan Hanımefendi ile birlikte konukları salon girişinde karşıladı.

 

Gecede bir selamlama konuşması yapan Vali Karahan; “Denizli’de göreve başlayalı 4 ay oluyor. Bu 4 ayda gerçekten çok güzel anılarımız oldu. Bugün iki Bakanımızla birlikte çok hayırlı bir iş yaparak 786 ailemizi ev sahibi yaptık. Denizli’nin daha müreffeh, daha kalkınmış bir İl olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Burada unumuz var, şekerimiz var kısacası her şeyimiz var, helva yapacak da insanımız var. Denizli bir milyon nüfusu, müteşebbis, ticareti seven ve çalışkan insanları ile Türkiye’nin yüz akı bir şehrimiz. Daha da büyüyerek, daha da memleketimizin iftihar edeceği dünya ile rekabet eden bir Denizli olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Sizlerin bu coşkusu bizleri daha da umutlandırdı. 24 saat çalışıyorduk bundan sonra 25 saat çalışacağız. Davetimize geldiniz bizleri mutlu ettiniz, hepinize teşekkür ediyor, iyi akşamlar diliyorum” dedi.

 

 

Eşi Şule Meral Hanımefendi ile birlikte davetlilerin masalarını tek tek gezerek Cumhuriyet Bayramını kutlayan Vali Hasan Karahan, Cumhuriyetin 94. Yıldönümü nedeniyle hazırlanan pastayı Protokol Üyeleri ile birlikte kesti. Bu sırada salonda bulunan davetliler ellerinde Türk Bayraklarıyla coşkuyu doruğa tırmandırdı. Denizlili ünlü ressam Yaşar Çallı, kendi yaptığı Atatürk Portresini Vali Hasan Karahan’a hediye etti. Gece canlı müzik dinletisi ile devam etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.