Dadaşlar Denizli'den birinci olarak ayrıldı

KÜLTÜR 17.04.2019 - 09:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Dadaşlar Denizli'den birinci olarak ayrıldı

Halk oyunları yarışmalarında başarıları ile adından söz ettiren Erzurum'daki Erzurum Hilalkent 125. Yıl Ortaokulu öğrencileri, Denizli'de 22 ilden yaklaşık 350 öğrencinin katılımıyla düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası'nda "düzenlemesiz" dalda birinci oldu.   Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 2018-2019 Okul Sporları Yıldızlar Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası finalinde, 22 ilden 350 öğrenci yer aldı.   "Düzenlemeli" ve "düzenlemesiz" dalda takımlar halinde jüri karşısında sahnede en iyi performansını ortaya koymak için ter döken takımlardan Erzurum Hilal Kent 125. Yıl Ortaokulu takımı düzenlemesiz, Adana İstiklal Ortaokulu takımı ise düzenlemeli dalda Türkiye birincisi oldu.   Başarılarının gururunu yaşayan Erzurumlu öğrenciler antrenörleri eşliğinde kentten ayrıldı..   Hilalkent 125. Yıl Ortaokulu halk oyunları ekibi antrenörü Metahan İçoglu ise bir süre önce kentte düzenlenen yarışlarda finale katılmaya hak kazandıklarını hatırlatarak, "Takımımız mart ayında Erzurum'da düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar ve Gençler Halk Oyunları Grup Birinciliği yarışmasında Yıldızlar kategorisinde birinci olup Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştı. Türkiye şampiyonu olmak için söz verdik ve sözümü tuttuk." diye konuştu.   Başarılarının gururunu yaşayan Erzurumlu öğrenciler antrenörleri eşliğinde kentten ayrıldı.  

Halk oyunları yarışmalarında başarıları ile adından söz ettiren Erzurum'daki Erzurum Hilalkent 125. Yıl Ortaokulu öğrencileri, Denizli'de 22 ilden yaklaşık 350 öğrencinin katılımıyla düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası'nda "düzenlemesiz" dalda birinci oldu.

 

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 2018-2019 Okul Sporları Yıldızlar Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası finalinde, 22 ilden 350 öğrenci yer aldı.

 

"Düzenlemeli" ve "düzenlemesiz" dalda takımlar halinde jüri karşısında sahnede en iyi performansını ortaya koymak için ter döken takımlardan Erzurum Hilal Kent 125. Yıl Ortaokulu takımı düzenlemesiz, Adana İstiklal Ortaokulu takımı ise düzenlemeli dalda Türkiye birincisi oldu.

 

Başarılarının gururunu yaşayan Erzurumlu öğrenciler antrenörleri eşliğinde kentten ayrıldı..

 

Hilalkent 125. Yıl Ortaokulu halk oyunları ekibi antrenörü Metahan İçoglu ise bir süre önce kentte düzenlenen yarışlarda finale katılmaya hak kazandıklarını hatırlatarak, "Takımımız mart ayında Erzurum'da düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar ve Gençler Halk Oyunları Grup Birinciliği yarışmasında Yıldızlar kategorisinde birinci olup Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştı. Türkiye şampiyonu olmak için söz verdik ve sözümü tuttuk." diye konuştu.

 

Başarılarının gururunu yaşayan Erzurumlu öğrenciler antrenörleri eşliğinde kentten ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.